Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
13.2°C16.9°C
5 BF 72%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.7°C18.3°C
3 BF 51%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.0°C17.1°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.2°C19.8°C
6 BF 54%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
15.9°C16.9°C
2 BF 55%
Έβρος / Πυροβόλησαν Σύρο πρόσφυγα - Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Έβρος / Πυροβόλησαν Σύρο πρόσφυγα - Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Στρατός στον Έβρο
Φωτογραφία αρχείου( MOTION TEAM/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)

Ένας 25χρονος Σύρος πρόσφυγας εντοπίστηκε το μεσημέρι από συνοριοφύλακες τραυματισμένος από σφαίρα πυροβόλου όπλου σε περιοχή στον βόρειο Έβρο. Μεταφέρθηκε και χειρουργείται στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου καθώς από τραύμα στο δεξί μηρό από σφαίρα πυροβόλου όπλου.

Ο Σύριος όταν δέχθηκε την σφαίρα, σύμφωνα με τοπικά μέσα, βρισκόταν στον ποταμό Έβρο σε πλαστική βάρκα με την οποία πέρασε από την Τουρκία στην Ελλάδα. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή αλλά παραμένει σταθερή, κάτι που δημιουργεί αισιοδοξία στους γιατρούς.

Για το περίεργο περιστατικό στα σύνορα η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε ότι ο Σύρος είχε εισέλθει παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με πλαστική βάρκα. Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας τον εντόπισαν γύρω στη 1.15 μετά το μεσημέρι κοντά στον οικισμό Θούριο, ανάμεσα σε Ορεστιάδα και Διδυμότειχο.

Διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Διδυμότειχου όπου υποβλήθηκε σε χειρουργείο. Τις συνθήκες υπό τις οποίες τραυματίστηκε διερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας στο πλαίσιο προανάκρισης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL