Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.2°C19.6°C
1 BF 87%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.9°C18.9°C
1 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
19.0°C19.4°C
1 BF 78%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
23 °C
21.8°C25.4°C
1 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.9°C16.3°C
0 BF 88%
Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη / Συνελήφθη 55χρονος μετά από 7ωρο ανθρωποκυνηγητό
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη / Συνελήφθη 55χρονος μετά από 7ωρο ανθρωποκυνηγητό

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΡΑΒΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ
ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Λίγο πριν τις οκτώ το βράδυ της Δευτέρας ολοκληρώθηκε το ανθρωποκυνηγητό που ξεκίνησε το μεσημέρι, μετά την νέα γυναικοκτονία, που σημειώθηκε αυτή την φορά στη Θεσσαλονίκη, καθώς εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ύποπτος ως δράστης.

Η σύλληψή του έγινε κοντά στον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης και φέρεται να είναι αποτέλεσμα τηλεφωνήματος πολίτη στην Άμεσο Δράση, ο οποιός αντελήφθη ότι πιθανώς επρόκειτο για το άτομο που αναζητούσαν οι Αρχές.

Πρόκειται σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες για έναν 55χρονο γεωργιανής υπηκοότητας ο οποίος σκότωσε νωρίς το μεσημέρι ομοεθνή και συνομήλικη γυναίκα, κατά τις υπάρχουσες πληροφορίες σύντροφό του, μέσα στο διαμέρισμά της.

Αναμένεται να μεταφερθεί στο αστυνομικό μέγαρο προκειμένου αύριο να μεταχθεί στον εισαγγελέα.

Το ΑΜΠΕ αναφέρει ότι οι έρευνες των Αρχών επικεντρώθηκαν γύρω από το πρόσωπο του καθώς υπήρχαν μαρτυρίες γειτόνων, σύμφωνα με τις οποίες ο 55χρονος εγκατέλειψε το σπίτι της άτυχης γυναίκας με αιματοβαμμένα τα χέρια του.

Οι ίδιες μαρτυρίες ανέφεραν πως άκουσαν το ζευγάρι να καβγαδίζει, με την 56χρονη, που επίσης κατάγεται από τη Γεωργία, να εκλιπαρεί να μην την σκοτώσει.

Το ζευγάρι φέρεται να αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα προβλήματα στις σχέσεις τους και είχε συχνά καβγάδες και εντάσεις. Η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε μέσα στο ημιώροφο διαμέρισμα όπου διέμενε. 

Σύμφωνα με το thestival,  κλήθηκε το ΕΚΑΒ όμως η άτυχη γυναίκα είχε καταλήξει. Ο δράστης εγκατέλειψε το σημείο και ξεκίνησε η αναζήτησή του από τις Αρχές, που ολοκληρώθηκε με την σύλληψή του το βράδυ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL