Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.1°C17.3°C
3 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
11.3°C14.6°C
2 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.5°C14.4°C
3 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.3°C15.2°C
2 BF 70%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
10 °C
10.4°C10.4°C
1 BF 74%
Ρέθυμνο / Ανθρώπινα οστά σε βαρέλι εντοπίστηκαν σε ποταμό
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ρέθυμνο / Ανθρώπινα οστά σε βαρέλι εντοπίστηκαν σε ποταμό

Αστυνομία
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Ανθρώπινο σκελετό μέσα σε πλαστικό βαρέλι εντοπίστηκε στην κοίτη του Πλατανιανού ποταμού κατά τη διάρκεια εργασιών καθαρισμού στην περιοχή από συνεργείο της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου.

Ο υπάλληλος του βαρέως μηχανήματος που εκτελούσε εργασίες καθαρισμού εντόπισε το πρωί της Τρίτης ένα πλαστικό βαρέλι το οποίο περιείχε σορό σε κατάσταση μουμιοποίησης η οποία κατά πληροφορίες ανήκει σε άνδρα.

Σύμφωνα με τα rethnea.gr ενημερώθηκε η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Αντιπεριφέρειας Ρεθύμνου που είναι η αναθέτουσα αρχή του έργου καθώς επίσης και οι τοπικές αστυνομικές αρχές που έφτασαν στο σημείο.

Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Κρήτης, Αντώνης Ρουτζάκης, μιλώντας στο ίδιο μέσο ενημέρωσης ανέφερε ότι η αστυνομία θα περιμένει την αυριανή εξέταση του ιατροδικαστή ώστε να προχωρήσουν οι περαιτέρω ενέργειες.

Σημειώνεται ότι η σωρός έχει μεταφερθεί ήδη στο ΠΑΓΝΗ, όπου θα γίνουν όλες οι απαιτούμενες εξετάσεις, σχετικά με το χρόνο θανάτου, καθώς και πιθανό εντοπισμό επιπλέον στοιχείων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ταυτότητα.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον κ. Ρουτζάκη, στο Ρέθυμνο δεν εκκρεμεί κάποια υπόθεση αγνοούμενου άνδρα, αντίθετα παραμένουν «ανοιχτές» δύο υποθέσεις εξαφάνισης γυναικών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL