Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
13.1°C18.0°C
0 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.6°C17.3°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.0°C14.4°C
1 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.8°C16.1°C
2 BF 54%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
10 °C
9.9°C13.4°C
1 BF 81%
Άρης Πορτοσάλτε / Κι άλλος «λαγός» κάλεσε το Μαξίμου να προχωρήσει σε απολύσεις εργαζομένων
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Άρης Πορτοσάλτε / Κι άλλος «λαγός» κάλεσε το Μαξίμου να προχωρήσει σε απολύσεις εργαζομένων

Άρης Πορτοσάλτε
(ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ)

Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, από την προσπάθεια του Μαξίμου να ρίξει τους τόνους μετά  τις δηλώσεις της Δόμνας Μιχαηλίδου για απολύσεις εργαζομένων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αν και η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικών Υποθέσεων υποχρεώθηκε από το Μαξίμου να προβεί σε  «διορθωτική δήλωση», ο Άρης Πορτοσάλτε ενοχλήθηκε σφόδρα από την ατολμία του Μαξίμου.

Υπερασπιζόμενος την «μαρτυριάρα» υφυπουργό είπε ότι πρέπει να υπάρχουν κυρώσεις και δεν μπορεί η κυβέρνηση να είναι συνέχεια με τις δημοσκοπήσεις στο χέρι, υπονοώντας ότι το Μαξίμου λαμβάνει ή δεν λαμβάνει αποφάσεις με βάση τη δυσαρέσκεια των πολιτών που καταγράφεται στις έρευνες.

Αυτό πάντως που άφησε ενεούς τους τηλεθεατές ήταν η άγνοια του Άρη Πορτοσάλτε ότι όσοι εργαζόμενοι θα βγαίνουν σε αναστολή εργασίας εάν αρνηθούν να εμβολιαστούν, δεν θα πληρώνονται.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, εξανέστη λέγοντας ότι δεν μπορεί να είναι σε αναστολή οι εργαζόμενοι μέχρι να δύσει ο ήλιος και ότι πρέπει να υπάρχουν κυρώσεις.

Οι δημοσιογράφοι της εκπομπής του επεσήμαναν ότι όσοι εργαζόμενοι θα βγαίνουν σε αναστολή δεν θα πληρώνονται, προκαλώντας την έκπληξη του Άρη Πορτοσάλτε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL