Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.3°C18.4°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
11.8°C16.6°C
3 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
13.2°C15.0°C
3 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
15.5°C16.8°C
4 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
15.9°C15.9°C
2 BF 55%
Γλυκά Νερά / Νέο βίντεο ντοκουμέντο - Έρευνα για ίδια ληστεία στα Μέγαρα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γλυκά Νερά / Νέο βίντεο ντοκουμέντο - Έρευνα για ίδια ληστεία στα Μέγαρα

EΓΚΛΗΜΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

Σημαντικό βίντεο από κάμερα ασφαλείας για το σκούρο αυτοκίνητο, που κινήθηκε ύποπτα στην περιοχή της ληστείας στα Γλυκά Νερά, πριν και μετά τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν αποκάλυψε η εκπομπή Φως στο Τούνελ.

Ο κάτοχός του δεν έχει εντοπιστεί από τις Αρχές αλλά το νέο αυτό βίντεο θεωρείται  εξαιρετικά ενδιαφέρον για τις έρευνες. Ο οδηγός του σκούρου αυτοκινήτου αποφεύγει την Αττική Οδό με τις κάμερες ασφαλείας και απομακρύνεται με ταχύτητα προς το Σταυρό της Αγίας Παρασκευής μέσω της Λεωφόρου Λαυρίου.

https://youtu.be/BsSN4Vt8dIg

Στην εκπομπή, μίλησε ο πιλότος και εκπαιδευτής του συζύγου της άτυχης Καρολάιν ο οποίος μαζί με τι σύζυγό του, είχαν πέσει θύματα ίδιας ληστείας στη μονοκατοικία τους στο Αλεποχώρι Μεγάρων.

Ο τρόπος που έδρασαν οι τρεις κακοποιοί, ήταν παρόμοιος με αυτόν των ληστών στα Γλυκά Νερά. Επίσης, διαπίστωσαν τα κοινά στοιχεία στην περιγραφή, κυρίως του αρχηγού.

«Ο αρχηγός επιτέθηκε στη σύζυγό μου όπως και στην Καρολάιν. Της έκλεισαν μύτη και στόμα και φώναζαν «σκοτώστε την παλιό π…… Από θαύμα ζει. Εμένα μου είπε «δουλειά μας είναι να ληστεύουμε και να σκοτώνουμε», ανέφερε.

«Μπορεί η πληροφορία για τα χρήματα να έφυγε από το αεροδρόμιο Μεγάρων. Τον Μπάμπη τον γνωρίζω πολλά χρόνια, σχεδόν από τότε που τελείωσε το Λύκειο. Είχε πάρει ερασιτεχνικό πτυχίο στα ελικόπτερα και εγώ του έκανα την εκπαίδευση για το επαγγελματικό», κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL