Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
18.9°C23.4°C
3 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
14.3°C19.4°C
2 BF 69%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
14.4°C15.5°C
5 BF 82%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
19.9°C24.4°C
2 BF 41%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
14.9°C16.9°C
0 BF 77%
Γλυκά Νερά / Στη ΓΑΔΑ ο 32χρονος για αναγνώριση υπόπτου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γλυκά Νερά / Στη ΓΑΔΑ ο 32χρονος για αναγνώριση υπόπτου

Γλυκά Νερά
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

Αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη στη ληστεία μετά φόνου στα Γλυκά Νερά ο Γεωργιανός που συνελήφθη στα σύνορα του Έβρου, παρά το γεγονός ότι προσπάθησε να το «σκάσει» αμέσως μετά το έγκλημα.

Ο 36χρονος μεταφέρθηκε χθες από τον Έβρο στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και ανακρίνεται από αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, αλλά και του Τμήματος Διαρρηκτών. Πριν από λίγο εκδόθηκε νέο ένταλμα σύλληψης  για ληστείες κατά συρροή και απλή σωματική βλάβη και οδηγείται στην ανακρίτρια.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι ο 36χρονος απαντά συνεχώς με αδιάφορο ύφος ότι δεν έχει ιδέα για την εισβολή των τριών κακοποιών και τη δολοφονία της κοπέλας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν υπάρχει, έως αυτή την ώρα τουλάχιστον, κάποιο στοιχείο που να τον εμπλέκει στη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά η ανάκρισή του συνεχίζεται. Τον 36χρονο πρόκειται να δει από κοντά στην ΓΑΔΑ και ο σύζυγος της 20χρονης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν μοιάζει με τον δολοφόνο της.

Παράλληλα, όμως, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 36χρονος αλλοδαπός εμπλέκεται στη ληστεία και τον άγριο ξυλοδαρμό ηλικιωμένου ζευγαριού και της οικιακής βοηθού του, κατά την εισβολή ομάδας κακοποιών στο σπίτι τους στο Πικέρμι τον περασμένο Μάρτιο. Και στην Αστυνομία εξετάζουν με πολλή προσοχή το γεγονός ότι ενώ η ληστεία διαπράχθηκε πριν από περίπου 70 ημέρες, ο Γεωργιανός προσπάθησε να φύγει από την Ελλάδα, αμέσως μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL