Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
13.1°C17.0°C
2 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
10.5°C13.6°C
3 BF 72%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
14 °C
10.9°C13.8°C
2 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
11.1°C13.8°C
3 BF 67%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.9°C12.3°C
1 BF 75%
Μαριάν Φέιθφουλ / Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να τραγουδήσω ξανά μετά τον κορωνοϊό
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μαριάν Φέιθφουλ / Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να τραγουδήσω ξανά μετά τον κορωνοϊό

Marianne Faithfull
ΕΡΑ/LUCA ZENNARO

Ο τελευταίος χρόνος ήταν αρκετά δύσκολος για τη Μαριάν Φέιθφουλ, που εκτός από το ότι κινδύνευσε ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της με Covid-19 ταλαιπωρείται ακόμα από αυτόν. O ιός της έχει αφήσει πολύ αδύναμη μνήμη και μεγάλη δυσκολία στο να τραγουδήσει.

Όπως αναφέρει το avopolis.gr ήταν περίπου τέτοια εποχή που, μετά από 22 ημέρες μάχης με τον Covid-19, η Marianne Faithfull έπαιρνε εξιτήριο από το νοσοκομείο και ευχαριστούσε τους ανθρώπους του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Φαίνεται, όμως, ότι ακόμα δεν έχει ξεμπερδέψει από τις επιπτώσεις αυτής της μάχης.

Σε συνέντευξη που έδωσε στους LA Times, η Μαριάν Φέιθφουλ παραδέχθηκε ότι «ακόμα αισθάνεται τις επιπτώσεις του ιού», αν και έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από τη νοσηλεία της.

«Η ζημιά ήταν πολύ άσχημη. Στους πνεύμονές μου, τη μνήμη μου, ακόμα και το πόσο κουράζομαι. Δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερο. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να τραγουδήσω ξανά. Εξασκούμαι μία φορά την εβδομάδα, βάζω τα δυνατά μου, αλλά είναι πολύ δύσκολο», δήλωσε. Και συμπλήρωσε: «Μου αρέσουν οι περιοδείες και ραγίζει η καρδιά μου στην πιθανότητα να μην μπορέσω να το ξανακάνω».

Τη Μ. Παρασκευή, η Μαριάν Φέιθφουλ κυκλοφορεί το νέο της άλμπουμ, - για τον οποίο συνεργάστηκε με τον Warren Ellis-. Η νέα της δουλειά θα έχει τίτλο She Walks Into Beauty.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL