Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
14.7°C18.4°C
4 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.3°C19.7°C
3 BF 46%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C18.3°C
2 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.2°C19.8°C
6 BF 53%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.8°C18.5°C
0 BF 48%
Κορωνοϊός / Χωρίς οξυγόνο το νοσοκομείο Καρδίτσας - Μεταφέρθηκαν 15 ασθενείς στα Τρίκαλα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κορωνοϊός / Χωρίς οξυγόνο το νοσοκομείο Καρδίτσας - Μεταφέρθηκαν 15 ασθενείς στα Τρίκαλα

Καρδίτσα νοσοκομείο
Φωτογραφία αρχείου (Eurokinissi-ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)

Στο Νοσοκομείο των Τρικάλων μεταφέρθηκαν δεκαπέντε ασθενείς του Νοσοκομείου Καρδίτσας, στο οποίο υπήρξε πρόβλημα στις 5 τα ξημερώματα, με το σύστημα παροχής οξυγόνου. Οι δύο από τους ασθενείς νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Κατδίτσας.

Οι γιατροί του Νοσοκομείου Καρδίτσας, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, είχαν επισημάνει από το δεύτερο κύμα της πανδημίας, την ανάγκη συντήρησης του εξοπλισμού, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Καρδίτσας κ. Έκτορας Γάζος, ο οποίος επανέλαβε το αίτημα για επίταξη κλειστής ιδιωτικής δομής στην Καρδίτσα με δυναμικότητα παροχής οξυγόνου για 50 ασθενείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση η διοίκηση του ΓΝ Καρδίτσας, η οποία αναφέρει πως 15 ασθενείς μεταφέρθηκαν άμεσα στο ΓΝ Τρικάλων και πως το πρόβλημα πλέον έχει αποκατασταθεί.

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, παρουσιάστηκε βλάβη στον μειωτή οξυγόνου του Νοσοκομείου μας. Για καθαρά προληπτικούς λόγους και με γνώμονα την ασφάλεια των νοσηλευόμενων συμπολιτών μας, μέχρι να γίνει ο έλεγχος από την τεχνική υπηρεσία μας, 1 ασθενής από τη ΜΕΘ-Covid, 1 από τη ΜΕΘ non Covid και 13 Covid ασθενείς από την Πνευμονολογική Κλινική, μεταφέρθηκαν άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες της Διοίκησης του Νοσοκομείου και του ΕΚΑΒ.

Στις 12:30 ολοκληρώθηκε ο επιτόπιος έλεγχος και οι ενέργειες ειδικού κλιμακίου τεχνικών, αποκαταστάθηκε η βλάβη και το σύστημα οξυγόνου στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας λειτουργεί και πάλι κανονικά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL