Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.0°C19.8°C
3 BF 50%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
10.7°C15.6°C
3 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.0°C16.0°C
3 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.1°C18.0°C
4 BF 77%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.9°C13.9°C
2 BF 62%
Δημήτρης Λιγνάδης / Δίωρη έρευνα στο σπίτι του σκηνοθέτη - Στο «μικροσκόπιο» ο υπολογιστής του
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δημήτρης Λιγνάδης / Δίωρη έρευνα στο σπίτι του σκηνοθέτη - Στο «μικροσκόπιο» ο υπολογιστής του

Σπίτι Λιγνάδης
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Για δύο ώρες ερευνούσε η ΕΛ.ΑΣ. το σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη, παρά το αίτημα αναβολής της κατ' οίκον έρευνας που υπέβαλε ο συνήγορος του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Αλέξης Κούγιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο συνήγορος του σκηνοθέτη – ηθοποιού ζήτησε να αναβληθεί η έρευνα καθώς, όπως ισχυρίζεται, βρίσκεται στις φυλακές Τρίπολης όπου είναι προφυλακισμένος ο Δ. Λιγνάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόσβαση στο σπίτι του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, έδωσε ο αδερφός του. Οι αστυνομικοί επικεντρώθηκαν στον υπολογιστή του και πήραν δακτυλικά αποτυπώματα από σημεία του σπιτιού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλ. Κούγιας στην ανακοίνωση που εξέδωσε και ζητούσε την αναβολή, επανέφερε το αίτημα για κατ' αντιπαράσταση εξέταση του κατηγορουμένου, ο οποίος αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για βιασμό κατά συρροή.

«Όπως άμεσα ικανοποιήσετε και τα δύο αιτήματα του εντολέως μου για διενέργεια αυτοψίας και κατ' αντιπαράσταση εξέτασης στο χώρο των φερόμενων αδικημάτων, τον οποίο υμείς θα ορίσετε με τον δήθεν βιασθέντα, αφού ο εντολέας μου αρνείται κατηγορηματικά και τις δύο πράξεις για τις οποίες κατηγορείται με έωλα στοιχεία, ενώ σας έχει προσκομίσει μέχρι τώρα και θα σας προσκομίσει και άμεσα αδιάσειστα στοιχεία της αθωότητάς του, τα οποία μέχρι τώρα έχετε αγνοήσει κατ' ευθεία παράβαση της αρχής ηθικής αποδείξεως και καταστρατηγώντας το τεκμήριο της αθωότητας του κατηγορουμένου», σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ίδια ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL