Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ψιχάλες
18 °C
16.3°C18.6°C
4 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.6°C15.9°C
3 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
12.1°C15.4°C
2 BF 85%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.8°C
3 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Ψιχάλες
13 °C
12.9°C14.6°C
3 BF 82%
Γιώργος Καπουτζίδης / Παραδίδει μαθήματα ήθους και απαντάει στις αθλιότητες Κούγια
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γιώργος Καπουτζίδης / Παραδίδει μαθήματα ήθους και απαντάει στις αθλιότητες Κούγια

Καπουτζίδης Γιώργος
instagram.com

Μαθήματα ήθους και αξιοπρέπειας παρέδωσε για μια ακόμα φορά ο σεναριογράφος -ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης, οποίος κλήθηκε να απαντήσει σε καφενειακού επιπέδου εκφράσεις του συνηγόρου του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξη Κούγια.

Ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας χθες προχώρησε σε μία άκρως προκλητική δήλωση που χαρακτήριζε τον Γιώργο Καπουτζίδη ως λάθος πρότυπο, και ως μη «φυσιολογικό».

Με αφοπλιστικό τρόπο ο Γιώργος Καπουτζίδης μιλώντας στην ΕΡΤ, στάθηκε ιδιαίτερα στη χρήση του όρου «φυσιολογικός», που χρησιμοποίησε στην ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας.

«Οι ομοφυλόφιλοι πολίτες, τα ζούμε από πολύ μικρή ηλικία αυτά» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «κανένας δεν κάνει σημαία την ιδιαιτερότητά του» όπως σχολίασε ο γνωστός ποινικολόγος.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλες αυτές τις ''φυσιολογικές'' οικογένειες που με τίμησαν και με στήριξαν. Κι εγώ είμαι παιδί ''φυσιολογικής'' οικογένειας"», είπε με νόημα.

«Θέλω να πιστεύω σε έναν καλύτερο κόσμο. Δεν θέλω να δώσω συμβουλές, γιατί δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος που θα πω ότι ο μόνος δρόμος για την ευτυχία είναι αυτός. Εμένα η δική μου ευτυχία ήρθε όταν σταμάτησα να φοβάμαι και όταν σταμάτησα να ντρέπομαι», πρόσθεσε ο ηθοποιός, σεναριογράφος.

 

«Είμαι ένας άνθρωπος που ακολούθησα αυτή τη διαδρομή, σπούδασα, πέρασα στη νομική με υψηλή βαθμολογία μάλιστα και δεν πέρασα λόγω της "ιδιαιτερότητάς” μου. Δούλεψα, δημιούργησα εγώ την ευκαιρία στον εαυτό μου αλλά για κάποιους όσο κι αν δουλέψεις θα είσαι πάντα ένας πολίτης β’ κατηγορίας. Δεν είμαι εγώ αυτός λοιπόν που κάνω "σημαία” την ιδιαιτερότητά μου. Είναι κάποιοι που το θεωρούν "βαρίδι” και ντροπή και είμαι εδώ για να πω ότι δεν είναι τίποτα από αυτά».

«Δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για την ευτυχία. Υπάρχουν 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι και 7 δισεκατομμύρια διαδρομές για όλους μας» υπογράμμισε ο Γ. Καπουτζίδης. «Ευτυχισμένος θα γίνεις εάν έχεις καλή καρδιά», είπε επίσης.

«Δεν έχω αναλύσει ποτέ τρεις ώρες την προσωπική μου ζωή», σημείωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης, «εδώ και 17 χρόνια έχω ζήσει τρεις πολύ όμορφες σχέσεις. Υπήρξα ευτυχισμένος σε αυτές τις σχέσεις. Τώρα είμαι μόνος μου, είμαι ''άνεργος ομοφυλόφιλος'', όπως θα έλεγε κι εκείνος», είπε.

Σχετικά με τη δήλωση του Αλέξη Κούγια ότι του επιφυλάσσει «ιδιαίτερη μεταχείριση στα δικαστήρια» ο γνωστός σεναριογράφος απάντησε ότι αν χρειαστεί θα πάνε και στα δικαστήρια.

Κλείνοντας τη συνέντευξη, ο Γιώργος Καπουτζίδης τόνισε, «μακάρι κάποιος πατέρας όταν τελειώσει αυτή η συνέντευξη να κοιτάξει με περηφάνεια τον γκέι γιο του ή την γκέι κόρη του, όπως κοιτάει εμένα ο πατέρας μου που σήμερα έχει γενέθλια και κλείνει τα 90 του χρόνια. Δεν είμαι εγώ πρότυπο, όπως είπε ο κύριος Κούγιας, αλλά πρότυπο είναι ο πατέρας μου και όσα περάσαμε για να είναι περήφανος για μένα και εγώ για εκείνον».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL