Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.8°C26.3°C
3 BF 32%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.6°C26.2°C
3 BF 34%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.0°C24.8°C
2 BF 50%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.8°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.5°C
2 BF 33%
Καινούργιου κατά Κούγια / «Είστε ο τελευταίος που θα μιλήσει για ήθος»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Καινούργιου κατά Κούγια / «Είστε ο τελευταίος που θα μιλήσει για ήθος»

Καινούργιου Κούγιας
glomex.com

Η στοχοποίηση της Κατερίνας Καινούργιου από τον Αλέξη Κούγια προκάλεσε την αντίδραση της παρουσιάστριας  που έσπευσε να απαντήσει με καυστικό τρόπο στον ποινικολόγο. «Αν το επαγγελματίας κυρία της Μυκόνου, είναι σαν το «επαγγελματίας ομοφυλόφιλος» είναι μαγκιά μου», τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Αλέξης Κούγιας νωρίτερα έβαλε στο στόχαστρο την Κατερίνα Καινούργιου. Χωρίς να την κατονομάζει, της επιτίθεται χαρακτηρίζοντάς την «επαγγελματία κυρία της Μυκόνου» και ισχυρίζεται ότι «η παιδεία και η εν γένει προσωπικότητά της δεν είναι επαρκείς για να προσεγγίζει νομικά θέματα».

Για την ακρίβεια η Κατερίνα Καινούργιου μιλώντας στην εκπομπή της στο Open, απευθυνόμενη στον Αλέξη Κούγια υπογράμμισε: «Να ενημερώσω τον κύριο Κούγια ότι εγώ δεν έχω σπίτι στη Μύκονο όπως ο ίδιος, ούτε κάνω κάθε χρόνο διακοπές εκεί όπως αυτός. Η παιδεία ενός ανθρώπου δεν έχει να κάνει με το πανεπιστήμιο, εγώ το θέμα αυτό το προσέγγισα τελείως ανθρώπινα. Ντροπή για όλα αυτά που είπε, αλλά πραγματικά είναι τιμή μου να με πιάνει στο στόμα του ένας τέτοιος τύπος. Εμένα για το ήθος μου δεν έχει τολμήσει να μιλήσει κανένας. Είστε ο τελευταίος που θα μιλήσει για ήθος, εσείς και το περιβάλλον σας.

Και συνεχίζει: «Κ είναι μαγκιά μου. Αν όμως υπονοείτε κάτι για το ήθος μου, εσείς είστε ο τελευταίος που πρέπει να μιλάει για ηθική. Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις έχει να πει για το ήθος μου, είμαι όλα αυτά τα χρόνια εδώ με το ήθος και την αξιοπρέπειά μου και αυτό δε τολμά να το αμφισβητεί κανείς. Γνωρίζει και τον πατέρα μου και ξέρει πως με έχει μεγαλώσει, να δω τώρα τι θα πει. Ντροπή σας, έχετε και δυο παιδιά. Ποιος νομίζει πώς είναι; Έχω μιλήσει μαζί του και πάντα μου λέει “πόσο ευγενική είστε” και βγάζει μια τέτοια ανακοίνωση; Θα μου πει εμένα πως έχω χειριστεί την προσωπική μου ζωή; Να θυμηθούμε πως έχει χειριστεί εκείνος την προσωπική του ζωή. Κρίμα».

 

Κούγιας σε Καινούργιου: «Σε άλλη κυρία – παρουσιάστρια αναφερόμουν»

Σε διευκρινιστική ανακοίνωση προχώρησε λίγο αργότερα ο Αλέξης Κούγιας απευθυνόμενος στην παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου. «Ειλικρινά και χωρίς καμία αίσθηση χιούμορ ή ειρωνείας, δεν αναφερόμουν σ’ εσάς στο δελτίο Τύπου που εξέδωσα. Σε άλλη κυρία - παρουσιάστρια αναφερόμουν. Εάν αναγνωρίσατε τον εαυτό σας, λυπάμαι πολύ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL