Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.2°C25.8°C
2 BF 33%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.4°C26.8°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.0°C24.8°C
2 BF 49%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.0°C
2 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
24.0°C24.9°C
2 BF 33%
Κορωνοϊός / Πλιάτσικο στα εμβόλια από «γαλάζια» στελέχη και στα Δωδεκάνησα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κορωνοϊός / Πλιάτσικο στα εμβόλια από «γαλάζια» στελέχη και στα Δωδεκάνησα

εμβόλιο σύριγγα κορωνοϊός
EUROKINISSI/ΤΖΕΚΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Μετά τον κατά παράβαση του υγειονομικού πρωτοκόλλου εμβολιασμό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ένα ακόμα στέλεχος της ΝΔ σε τοπικό επίπεδο, φέρεται να εμβολιάστηκε εκτός σειράς.

Πρόκειται για τη σύζυγο μέλους της διοίκησης του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Νοτίου Αιγαίου, που «τυχαία» βρέθηκε στο Ίδρυμα Κολυμπίων και εμβολιάστηκε με αδιάθετο εμβόλιο που «τυχαία» βρέθηκε. 

Αυτό καταγγέλλει η Νομαρχιακή Επιτροπή Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. «Τώρα αντιλαμβανόμαστε τι εννοεί η ΝΔ διατεινόμενη ότι ο εμβολιασμός πάει καλά. Των στελεχών της σίγουρα!» υπογραμμίζει.

«Την ίδια στιγμή οι Καλύμνιοι συμπολίτες μας, που δικαιούνται βάσει πρωτοκόλλου να εμβολιαστούν, συνεχίζουν να πρέπει να ταξιδέψουν μέχρι το ΚΥ Αρχαγγέλου της Ρόδου για τον δικό τους εμβολιασμό. “Τυχαίο” κι αυτό;» σημειώνει.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. καλεί τη ΔΕΕΠ (Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας) Δωδεκανήσου της ΝΔ να τοποθετηθεί γι’ αυτά. «Υποθέτουμε ότι το λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη, όπως έχει γίνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις σε όλη τη χώρα» καταλήγει στην ανακοίνωσή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL