Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.2°C22.0°C
1 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.7°C21.2°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C19.4°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.5°C
1 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.4°C
2 BF 63%
Υπόθεση Λιγνάδη / Η 40χρονη μάρτυρας απαντά στον Αλέξη Κούγια - Δεν θα σιγήσουν οι φωνές των θυμάτων
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Υπόθεση Λιγνάδη / Η 40χρονη μάρτυρας απαντά στον Αλέξη Κούγια - Δεν θα σιγήσουν οι φωνές των θυμάτων

Αλέξης Κούγιας
EUROKINISSI

Η 40χρονη μάρτυρας κατά του Δημήτρη Λιγνάδη, την μαρτυρία της οποίας προσπαθεί στο πλαίσιο της υπερασπιστικής γραμμής να αποδομήσει ο Αλέξης Κούγιας μέσα από υποτιμητικά σχόλια και λοιδορίες, απάντησε μέσω της δικηγόρου της στον συνήγορο υπεράσπιστης του γνωστού ηθοποιού.

Με σκληρή δήλωσή της η δικηγόρος της 40χρονης Χρύσα Παπαδοπούλου, κάνει λόγο για προσπάθεια να αποσπαστεί η προσοχή από την ουσία της υπόθεσης και να υποβιβαστεί σε θέαμα της κλειδαρότρυπας ενώ μιλά για παλαιομοδίτικη τακτική «δολοφονίας χαρακτήρων» και επίρριψη ευθυνών στα θύματα με αποτέλεσμα να θίγεται η ίδια η αλήθεια.

Η 40χρονη μάρτυρας για της δικηγόρου της επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της για συκοφαντικά δημοσιεύματα που θίγουν την ίδια και την οικογένειά της.

Αναλυτικά η δήλωση της δικηγόρου Χρύσας Παπαδοπούλου

«Η παλαιομοδίτικη τακτική της “δολοφονίας χαρακτήρων” και της επίρριψης ευθυνών στα θύματα είναι μια απελπισμένη προσπάθεια να στραφεί η προσοχή μακριά από την ουσία αυτή της υπόθεσης και να υποβιβαστεί αυτή σε θέαμα της κλειδαρότρυπας. 

Μέσω ακραία ομοφοβικών, σεξιστικών και οπισθοδρομικών απόψεων απευθύνονται στην κοινωνία της Ελλάδας του 1960

Αλλά, δυστυχώς για αυτούς, είμαστε στο 2021 και η προσπάθειά τους να σιγήσουν οι φωνές των επιζώντων σεξουαλικής βίας και των μαρτύρων θα αποτύχει. 

Κατά τη διάρκεια της προσπάθειας αυτής όμως, θίγεται βάναυσα η αλήθεια, η τιμή και η υπόληψη της εντολέως μου, όταν διαδίδονται σε τηλεοπτικές εκπομπές, δελτία ειδήσεων, εφημερίδες, στο διαδίκτυο συκοφαντικά ή/και δυσφημιστικά γεγονότα για την ίδια, την προσωπική της ζωή και αυτή των οικείων της, γεγονός για το οποίο επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της».
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL