Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
13.8°C19.7°C
3 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.2°C21.5°C
3 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
16.0°C18.3°C
4 BF 82%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.3°C22.5°C
6 BF 46%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
20 °C
17.9°C19.9°C
3 BF 45%
Σεξουαλική κακοποίηση / Συγκλονιστική συνέντευξη μετά τη μήνυση- «Ο γνωστός ηθοποιός με κακοποιούσε από 15 ετών»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σεξουαλική κακοποίηση / Συγκλονιστική συνέντευξη μετά τη μήνυση- «Ο γνωστός ηθοποιός με κακοποιούσε από 15 ετών»

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΛΙΓΝΑΔΗ
screenshot

Ο 40χρονος σήμερα Βασίλης, ο πρώτος που κινήθηκε νομικά κατά του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού καταθέτοντας μήνυση για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση όταν ήταν σε ηλικία 15 χρονών, περιέγραψε on camera την γνωριμία του με τον θεατράνθρωπο και την σεξουαλική κακοποίησή του επί τέσσερα χρόνια.

Ο Βασίλης, ο οποίος ζει μόνιμα στο εξωτερικό μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha, περιέγραψε πως με τη βοήθεια της δικηγόρου του Μαρίας Κουρτέση, βρήκε το κουράγιο να μιλήσει ανοιχτά για όσα βίωσε και αποφάσισε να τον καταγγείλει για βιασμό και ασέλγεια κινούμενος νομικά.

Όπως χαρακτηριστικά περιέγραψε: «Συναντηθήκαμε και στη συνέχεια βρεθήκαμε στον ίδιο χώρο και ενώ καθόμασταν δίπλα-δίπλα στον καναπέ και ξαφνικά με φίλησε. Εκεί πέρα έτρεμα. Είχα σοκαριστεί. Αιφνιδιάστηκα. Με αγκάλιασε να με ηρεμήσει. Εγώ ήμουν σοκαρισμένος. Είχα παγώσει. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ. Ήταν πολύ περίεργο αυτό που ένιωθα. Την τρίτη φορά που βρεθήκαμε δέχτηκα σωματική και σεξουαλική κακοποίηση από εκείνον».

Ο Βασίλης .εξομολογήθηκε ακόμα ότι: «Πήγαινα σπίτι του και υπήρχε πάντα εκεί ένα παιδί. Μου πρότεινε να βρεθούμε σεξουαλικά και με άλλα άτομα, μαθητές του. Μια φορά ήταν με μία μαθήτριά του όταν πήγα σπίτι του. Και μου είπε να κάνουμε κάτι οι τρεις μας. Εγώ αρνήθηκα.»

https://youtu.be/9KPLP07Ecw8

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL