Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.7°C15.2°C
4 BF 82%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
13.0°C16.8°C
3 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
14.9°C17.0°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.8°C
3 BF 49%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.9°C15.2°C
2 BF 77%
Ζέτα Δούκα / Κατήγγειλε σωματική και λεκτική βία από τον Γιώργο Κιμούλη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ζέτα Δούκα / Κατήγγειλε σωματική και λεκτική βία από τον Γιώργο Κιμούλη

Ζέτα Δούκα
(ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI)

Οι καταγγελίες της ηθοποιού αφορούν την εποχή που συνεργάζονταν για την θεατρική παράσταση «Πιο κοντά». «Όλη τη χρονιά που συνεργάστηκα μαζί του ήταν μια απίστευτης έντασης ψυχολογική και λεκτική βία, εντός και εκτός σκηνής, με εξάρσεις και περιστατικά θυμού» ανέφερε η Ζέτα Δούκα, υποτηρίζοντας πως «εκτός σκηνής υπήρχαν περιστατικά λεκτικής βίας».

Όπως είπε μια φορά την κλώτσησε και την έβρισε, ενώ σημείωσε πως άλλαξε τη γνώμη της να κλείσει το θέατρο λόγω αυτών των συμπεριφορών, έπειτα από συνομιλία με τον επιχειρηματία του θεάτρου.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Κιμούλης γνωστοποίησε πως έχει ήδη κινηθεί νομικά κατά της ηθοποιού, καταθέτοντας μήνυση και αγωγή εναντίον της.

Δείτε το βίντεο με τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα

Η απάντηση του Γιώργου Κιμούλη

«Όταν το άκουσα για πρώτη φορά στεναχωρήθηκα, τώρα έχω θυμώσει πολύ» είπε ο ηθοποιός, Γιώργος Κιμούλης, μιλώντας στο MEGA, σημειώνοντας πως «ούτε για αστείο δεν κλώτσησα τη Ζέτα Δούκα». «Έχω ήδη δώσει εντολή για αγωγή και μήνυση» είπε και συμπλήρωσε πως ακόμα και αν ζητήσει συγγνώμη δεν πρόκειται να αποσύρει τη μύνηση και την αγωγή.

Όπως υποστήριξε ο σκηνοθέτης και ηθοποιός, «η παράσταση κράτησε μέχρι το Πάσχα και υπάρχουν και φωτογραφίες από την κοπή της πίτας ένα μήνα μετά, όπου είμαστε όλοι μια χαρά». Χαρακτήρισε «απαράδεκτο να χρησιμοποιείται η πολύ σωστή κίνηση της Σοφίας Μπεκατώρου και να βγαίνει οποιοδήποτε μετά από 13 χρόνια να υπερβάλει, να μιλάει για ψευδή γεγονότα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL