Live τώρα    
16χρονος Παλαιστίνιος μαχαίρωσε Ισραηλινό στρατιώτη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

16χρονος Παλαιστίνιος μαχαίρωσε Ισραηλινό στρατιώτη

Ισραηλινός στρατιώτης έχασε τη ζωή του την Τετάρτη, όταν νεαρός Παλαιστίνιος τον μαχαίρωσε μέσα σε λεωφορείο στο βόρειο Ισραήλ, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο. Ο στρατιώτης πέθανε ενώ μεταφερόταν στο νοσοκομείο, δήλωσε ο εκπρόσωπος της ισραηλινής αστυνομίας, Μίκι Ρόζενφελντ.

Ο 16χρονος Παλαιστίνιος, ο οποίος κατάγεται από τη Τζενίν, στη βόρεια Δυτική Όχθη, συνελήφθη από επιβάτες και παραδόθηκε στις αστυνομικές δυνάμεις, συμπλήρωσε ο κ. Ρόζενφελντ.«Θεωρούμε το περιστατικό τρομοκρατική ενέργεια με κίνητρο τον εθνικισμό», κατέληξε.

Ο Παλαιστίνιος δεν διέθετε άδεια για να βρίσκεται εντός του Ισραήλ. Σύμφωνα με το ραδιόφωνο του ισραηλινού στρατού, ο δράστης δήλωσε ότι μαχαίρωσε τον 20χρονο στρατιώτη επειδή οι θείοι του κρατούνται σε ισραηλινή φυλακή.

Η ισλαμιστική Χαμάς, η οποία ελέγχει τη Λωρίδα της Γάζας, συνεχάρη τον 16χρονο για το φόνο του στρατιώτη, μέσω μηνύματος του εκπροσώπου της στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0