Live τώρα    
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΤΣΟΛΗΣ / Στέφανος Κοτσόλης: "Δεν πρέπει να προκαλούμε..."
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΤΣΟΛΗΣ / Στέφανος Κοτσόλης: "Δεν πρέπει να προκαλούμε..."

"Αυτό που έχουμε στο μυαλό μας είναι πώς θα πρέπει να παρουσιαστούμε για να πάρουμε τον τίτλο, να καταθέσουμε τα πάντα. Γνωρίζουμε πως έχουν περάσει πολλά χρόνια από τον τελευταίο τίτλο και θέλουμε να τον πανηγυρίσουμε. Δεν θεωρώ πως έχουμε εμείς περισσότερο άγχος" δήλωσε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, και συνέχισε:

"Κίνητρο υπάρχει ούτως ή άλλως, ιδίως όταν έχεις πολλά χρόνια να πάρεις τίτλο. Ωστόσο ακόμα και πέρυσι να το είχαμε κατακτήσει, ο τίτλος μένει στον αθλητή. Στιγματίζει την καριέρα του και θα το θυμάται σε όλη του τη ζωή".

Ο άλλοτε συμπαίκτης του Σαλπιγγίδη στον Παναθηναϊκό, Στέφανος Κοτσόλης, επεσήμανε: "Είναι ένα ματς επιβράβευση και δικαίωση για όλους. Ανταμείβονται σε μεγάλο βαθμό οι κόποι μας. Είναι επιστέγασμα της καλής δουλειάς και θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο και να κλείσουμε με καλή παρουσία στα πλέι - οφ".

Για την συμπεριφορά των παικτών ο αρχηγός του Παναθηναϊκού τόνισε: "Είμαι απόλυτος. Δεν μπορούμε να έχουμε απαίτηση από τον κόσμο να έχει καλή συμπεριφορά κι εμείς να ακολουθούμε άλλον δρόμο. Πρέπει να μην προκαλούμε και να παίζουμε καθαρά. Ξέρω πολλά παιδιά κι από τον ΠΑΟΚ. Δεν νομίζω να γίνει κάτι στο χορτάρι και να μεταφέρει αναταραχές στην κερκίδα".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0