Ο πρώην παίκτης του Ρεθύμνου, Μπρεντ Πέτγουεϊ , φοράει κι επίσημα τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού, καθώς οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν χθες την απόκτησή του. "Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Brent Petway. Ο Αμερικανός θα φορά την ερυθρόλευκη φανέλα για τα επόμενα δυο χρόνια" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Ο ίδιος ο Πέτγουεϊ δήλωσε: "Είμαι σούπερ ενθουσιασμένος γι' αυτή την εξέλιξη. Είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα. Θα έχω την την ευκαιρία να παίξω σε επίπεδο Ευρωλίγκας και μάλιστα στους πρωταθλητές Ευρώπης. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει κάτι καλύτερο για μένα. Δεν φοβάμαι καθόλου. Η πίεση με κάνει να παίζω καλύτερα. Θα είναι καλό για μένα να δουλέψω σ' ένα άλλο επίπεδο. Εγώ ξέρω ότι μπορώ να το κάνω και θα το δείξω σ' όλους".
* "Παρελθόν" από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Κάιλ Χάινς, καθώς ο Αμερικανός φόργουορντ ενημέρωσε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ότι αποδέχεται την πρότασή της. Ο Χάινς είπε το "ναι" σε πρόταση 2,5 εκατ. δολαρίων για συμβόλαιο δύο χρόνων και από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται υπό τις οδηγίες του Έτορε Μεσίνα.