Ανάρτηση στο «Χ» με μια φωτογραφία από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, στο Παρίσι, έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, δηλώνοντας ότι είναι «η μεγαλύτερη τιμή».
Η ελληνική αποστολή παρέλασε πρώτη στα νερά του Σηκουάνα, στην τελετή έναρξης, με τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα και την πρωταθλήτρια του βάδην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη να είναι οι σημαιοφόροι της χώρας.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δημοσίευσε στα social media μία φωτογραφία με το ίδιο να κρατά την ελληνική σημαία και γράφοντας «η μεγαλύτερη τιμή».
Η μεγαλύτερη τιμή 🇬🇷🇬🇷🧿 pic.twitter.com/xHAWs5SI8i
— Giannis Antetokounmpo (@Giannis_An34) July 26, 2024
Νωρίτερα οι Μιλγουόκι Μπακς, «έδειξαν» μέσω των social media, πόσο περήφανοι αισθάνονται και οι ίδιοι για τον «δικό» τους σούπερ σταρ.
Με ανάρτησή τους στο X (πρώην Twitter) οι πρωταθλητές του 2021 στο NBA ανέβασαν μία φωτογραφία του Αντετοκούνμπο από το βράδυ που έγινε ντραφτ στο NBA, χρησιμοποιώντας ως λεζάντα: «Απλά ένα παιδί από τα Σεπόλια, που εκπροσωπεί την πατρίδα του».
Just a kid from Sepolia representing his country. pic.twitter.com/ySyJZVl74c
— Milwaukee Bucks (@Bucks) July 26, 2024