Ο Κώστας Σλούκας είναι τον "μήλον της έριδος" σ' αυτήν τη μετεγγραφική περίοδο του μπάσκετ! Ο παίκτης του Ολυμπιακού έχει δηλώσει ότι έχει προτεραιότητα το σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του, αλλά οι "σειρήνες" είναι πολλές και όσο περνάνε οι ημέρες απομακρύνεται κι η σιγουριά ότι θα συνεχίσει στους "ερυθρόλευκους".
Χθες αναβλήθηκε η συνάντηση του εκπροσώπου του με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, ενώ μετά τον Παναθηναϊκό και τη Φενέρμπαχτσε στο "κυνήγι" του Έλληνα διεθνή μπήκε κι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη! Ο Παναθηναϊκός προσφέρει 4 εκατομμύρια ευρώ για συμβόλαιο 4 χρόνων, ενώ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3 εκατομμύρια για 3 χρόνια. Λίγο μικρότερη είναι η προσφορά της Φενέρμπαχτσε, ενώ στην πρώτη συνάντηση με τον Ολυμπιακό (όχι με τους Αγγελόπουλους) προέκυψε διαφορά στο οικονομικό.
Πάντως, αν ο Σλούκας αποφασίσει να φύγει από τον Πειραιά, είναι σχεδόν... έτοιμος ο αντικαταστάτης του και δεν είναι άλλος από τον Νίκο Ζήση, που έληξε το συμβόλαιό του με τη Φενέρ. Την ίδια ώρα, οι Όλιβερ Λαφαγέτ και Δημήτρης Κατσίβελης τελειώνουν τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Μπράιαντ Ντάνστον ήδη συμφώνησε με την τουρκική Εφές.