Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.2°C20.7°C
2 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.2°C17.7°C
1 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.0°C18.0°C
2 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.9°C15.9°C
0 BF 55%
ΣΥΡΙΖΑ: Αποκαλυπτική η στάση των ευρωβουλευτών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΥΡΙΖΑ: Αποκαλυπτική η στάση των ευρωβουλευτών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Κάθε συζήτηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την πορεία του ελληνικού προγράμματος, είναι αποκαλυπτική των μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων και της σύγχυσης που διακατέχει τους ευρωβουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, σημειώνει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη στάση των ευρωβουλευτών των δύο κομμάτων κατά τη διάρκεια της σημερινής συζήτησης στο Ευρωκοινοβούλιο.

“Στο πλαίσιο αυτό, κατά τη διάρκεια της σημερινής συζήτησης, στην οποία ο Π. Μοσκοβισί και ο Γ. Ντάισελμπλουμ ενημέρωσαν για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, οι ευρωβουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν είχαν κανένα πρόβλημα να αμφισβητήσουν τα δεδομένα που παρουσίασαν για την ελληνική οικονομία!

Ο επικεφαλής της ευρωομάδας της ΝΔ, Μ. Κεφαλογιάννης, μη έχοντας κάτι να πει επί του θέματος, αρκέστηκε σε αναφορές για τον πρόεδρο της Βενεζουέλας, Ν. Μαδούρο. Επίσης, η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μ. Σπυράκη, αμφισβήτησε τα δεδομένα για το πρωτογενές πλεόνασμα, κάνοντας λόγο για “μαγική εικόνα”. Επιπλέον δεν δίστασε να ισχυριστεί πως “το σύστημα Υγείας καταρρέει” και την ίδια στιγμή να ζητά αλλαγή πολιτικής που θα εφαρμοστεί από άλλη κυβέρνηση και θα βασίζεται στις “μειώσεις δαπανών”!

Στο ίδιο μήκος κύματος, η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καϊλή, αμφισβήτησε και αυτή με τη σειρά της τα δεδομένα αναφορικά με το πρωτογενές πλεόνασμα.

Είναι προφανής η νοσταλγία της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου στις τάξεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς, ο ελληνικός λαός δεν έχει ξεχάσει τα πεπραγμένα τους”, καταλήγει το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL