Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
12.6°C18.2°C
3 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
11.6°C18.0°C
2 BF 60%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.0°C17.0°C
4 BF 57%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.4°C16.8°C
4 BF 75%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
8 °C
7.9°C12.3°C
0 BF 100%
ΣΥΡΙΖΑ: Ανεύθυνη και καθοδηγούμενη από "συμφέροντα" η στάση της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της πανδημίας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΥΡΙΖΑ: Ανεύθυνη και καθοδηγούμενη από "συμφέροντα" η στάση της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της πανδημίας

«Η ανεύθυνη και καθοδηγούμενη από "συμφέροντα" στάση της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας γίνεται άκρως επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία», τονίζει το τμήμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοτνας ότι «από τη μια βλέπουμε συσκέψεις επί συσκέψεων και ανησυχία για την αλματώδη αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού και από την άλλη αντιλαμβανόμαστε ότι αγνοούν και ακυρώνουν τις εισηγήσεις της επιτροπής λοιμωξιολόγων μπροστά στα οικονομικά συμφέροντα "ολίγων και εκλεκτών"».

Παράλληλα, το τμήμα Υγεάις της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολιάζει ότι «δεν εξηγείται διαφορετικά, ταυτόχρονα με τις αυστηρές συστάσεις για χρήση μάσκας, αποφυγή συνωστισμού και συγχρωτισμού, επιβολή τσουχτερών προστίμων να αποφασίζεται η αύξηση της πληρότητας των επιβατών στα πλοία της ακτοπλοΐας από 60% σε 80% και από 65% σε 85% στα πλοία που διαθέτουν καμπίνες».

«Δυστυχώς, στη διαχείριση της πανδημίας έχει υποχωρήσει ο ρόλος της επιστήμης και έχει αναλάβει η πολιτική με παλινωδίες, καθυστερήσεις και αντιφάσεις. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε στη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού και στις ανησυχητικές προειδοποιήσεις των επιστημόνων».

Τέλος, το τμήμα Υγείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταγγέλλει τις πρακτικές της κυβέρνησης που «βάζουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία και ακυρώνουν στην πράξη κάθε προσπάθεια περιορισμού της πανδημίας».

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL