Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.7°C15.4°C
2 BF 86%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.0°C13.3°C
4 BF 81%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C12.0°C
3 BF 82%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
18 °C
16.0°C18.8°C
5 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
10 °C
9.9°C10.7°C
3 BF 100%
Τα εύσημα της ΧΑ στα ιδιωτικά σχολεία που δεν θα γιορτάσουν την επέτειο του Πολυτεχνείου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τα εύσημα της ΧΑ στα ιδιωτικά σχολεία που δεν θα γιορτάσουν την επέτειο του Πολυτεχνείου

Ο βουλευτής της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής από το βήμα της Βουλής, πέραν του χαιρετισμού του στα ιδιωτικά σχολεία που δεν θα λάβουν μέρος στις εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου, σημείωσε ότι δεν υπήρχαν νεκροί, ή βαριά τραυματίες από την εισβολή του τανκ.

«Δεν υπήρξε ούτε ένας. Κι ευτυχώς που υπάρχουν ιδιωτικά σχολεία, τα οποία αύριο δεν θα γιορτάσουν αυτή την επέτειο. Έχει μια προτομή εκεί, ένα κεφάλι και πάνε και καταθέτουν στεφάνια" είπε συγκεκριμένα. Έντονη ήταν η αντίδραση στα λεγόμενα Λαγού από όλες τις πτέρυγες στην Βουλή.

Υπενθυμίζεται ότι η ΟΙΕΛΕ με ανακοίνωση της ανέδειξε το θέμα, τονίζοντας ότι η εν λόγω απόφαση συνιστά ανοιχτή παραβίαση της εγκυκλίου του Υπουργείου Παιδείας, ενώ σημείωσε πως "πίσω από αυτή την ενέργεια των δήθεν αρίστων, δεν κρύβεται η προσήλωσή τους στο αγαθό της …γνώσης, αλλά η ωμή ιδεολογική τους απόπειρα να ξεχαστεί η επέτειος του Πολυτεχνείου".

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς αποδοκίμασε τα όσα ανέφερε ο εθνικιστής βουλευτής λέγοντας ότι δεν μπορεί να εκστομίζονται τέτοιες ανακρίβειες εντός της Βουλής και δεν μπορεί να αναπαράγεται στο κοινοβούλιο, η φωνή των νοσταλγών της Χούντας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL