Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
16.6°C21.2°C
0 BF 58%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.0°C20.6°C
1 BF 69%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
17.0°C18.8°C
2 BF 59%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C17.7°C
3 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
15.9°C19.6°C
1 BF 82%
Ομόφωνα η Βουλή αποφάσισε την αποβολή της Χ.Α. από τη συζήτηση (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ομόφωνα η Βουλή αποφάσισε την αποβολή της Χ.Α. από τη συζήτηση (Video)

Αποκλείσθηκε από την συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας η Χρυσή Αυγή. Ύστερα από σχετική εισήγηση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση υπήρξε ομόφωνη απόφαση των κομμάτων.https://www.youtube.com/embed/oBBLtqUHeAg

«Δεν θέλω να ξανακούσω αυτή την πρόκληση που ήταν προσχεδιασμένη, συστηματική και έχει να κάνει με το τι θα συμβεί στον τόπο αύριο και μεθαύριο. Πρέπει να βάλουμε όλοι ένα τέλος», τόνισε ο Ν. Βούτσης.

«Εισηγούμαι στην Ολομέλεια κανείς εκ των βουλευτών της Χρυσής Αυγής να μιλήσουν να μην έχει αυτό το προνόμιο που τους δίνει η Δημοκρατία. Δεν είναι διαδικαστικό ζήτημα. Πρέπει να δοθεί μήνυμα ενότητας, δημοκρατίας, ουσιαστικής αντιπαράθεσης στο φασισμό και καταδίκης των πατριδοκάπηλων», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Βουλής επισημαίνοντας ότι η πρόσκληση σε πραξικόπημα «θίγει και την τιμή των Ενόπλων Δυνάμεων. Αποτελούν ταυτόχρονα πρόκληση στη Δημοκρατία».

Δ. Κουτσούμπας: Δεν φτάνουν μόνο τα μέτρα

Από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας τόνισε ότι «Δεν φτάνει μόνο να καταδικάζουμε την στάση των ναζί χρυσαυγιτών όποτε κάνουν μία ακραία προποπαγάνδα ή να παίρνουμε τα μέτρα. Όταν μιλάμε για δολοφόνους για μία εγκληματική ναζιστική οργάνωση που βρίσκεται υπόδικη αυτό από μόνο του τα λέει όλα. Και για την ηγεσία της, και για τα μέλη της, και για τους πληρωμένους μπράβους που  χρησιμοποιεί».

Συντάκτης: Η ΑΥΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL