Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.7°C19.6°C
2 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.3°C18.9°C
1 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.0°C17.0°C
4 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.4°C16.8°C
4 BF 66%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
13.4°C14.9°C
0 BF 63%
Ανθυπαστυνόμος: Αποσβολωμένος παρακολούθησα τα επεισόδια στο λιμάνι των Μεστών - Ανεπίτρεπτα (ηχητ)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ανθυπαστυνόμος: Αποσβολωμένος παρακολούθησα τα επεισόδια στο λιμάνι των Μεστών - Ανεπίτρεπτα (ηχητ)

 «Λες και πήγε στρατός κατοχής να κάνει εισβολή στα νησιά. Μας προβληματίζουν αυτά τα πράγματα και θεωρώ ότι προσπαθούν να καλλιεργήσουν ανοχή σε άτομα που ξεφεύγουν των ορίων όπως είδαμε τα ντροπιαστικά περιστατικά που σημειώθηκαν κατά την αποχώρηση των δυνάμεων»

«Είναι γεγονότα που επηρέασαν όλη την κοινωνία. Δεν ήταν μόνο για τον κλάδο μας. Ήταν σημαντικά γεγονότα για αυτό και εμείς βγάλαμε την ανακοίνωσή που αποτυπώνει ακριβώς αυτό το πράγμα».

«Αποσβολωμένος παρακολούθησα τα επεισόδια στο λιμάνι των Μεστών. Αν απαντούσαμε στις προκλήσεις, θα παίζαμε ξύλο κάθε μέρα» είπε προσθέτοντας ότι «είναι Αστυνομικοί που έχουν εμπειρία από πορείες στην Αθήνα και έχουν αντιμετωπίσει προκλήσεις» και δεν υπάρχει τρόπος για να δικαιολογηθεί κάτι τέτοιο.

Ο κ. Μπανιάς πρόσθεσε ότι «η πλειοψηφία των συναδέρφων πρωτοβάθμιων σωματείων τα καταδικάζει αυτά τα περιστατικά. Οι  συνάδελφοί μας καταδικάζουν όσα στρεβλά γίνονται.»

Έβαλε κατά των πολιτικών ηγεσιών που με την τακτική που ακολουθούν «βγαίνουν μπροστά αυτοί οι άνθρωποι και δείχνουν ότι αυτό είναι το πρόσωπο της Αστυνομίας ενώ δεν είναι αυτό. Οι περισσότεροι αστυνομικοί είναι άνθρωποι είναι από λαϊκές οικογένειες και ο στόχος τους είναι να προστατέψουν τους πολίτες» είπε ο κ. Μπανιάς.

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL