Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
17.5°C20.9°C
4 BF 66%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.6°C23.9°C
3 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
21.6°C25.4°C
4 BF 43%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
17.7°C19.9°C
4 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
19.6°C21.9°C
2 BF 49%
Ο Χρήστος Γιαννούλης απαντά στις συκοφαντίες και την επιχείρηση διαστρέβλωσης των δηλώσεών του
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ο Χρήστος Γιαννούλης απαντά στις συκοφαντίες και την επιχείρηση διαστρέβλωσης των δηλώσεών του

«Χρειαζόταν λίγα μόλις λεπτά ρεπορτάζ για να καταλάβει κάποιος ότι εγώ δεν ζητώ από τον κ. Τσιάρα να επιβάλλει ποινές σε όσους ψήνουν χοιρινό ή πίνουν μπύρες στην Ελλάδα, όπως κυνικά, χυδαία και φασιστικά διαστρέβλωσαν ο κ. Κυρανάκης και ο κ. Πλεύρης» απάντησε στην επιχείρηση διαστρέβλωσης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης.

Ο κ. Γιαννούλης υποστήριξε στο One, «ο υπουργός Δικαιοσύνης, όταν μιλούσα για σαδισμό αυτών των αχρείων που την Κυριακή διοργανώνουν μπάρμπεκιου πάρτι, κουνούσε καταφατικά και επαινετικά το κεφάλι του, όπως και η πλειοψηφία της αίθουσας στη Βουλή». O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως οι δηλώσεις του αφορούσαν μια χούφτα ακροδεξιών που διοργανώνει μπάρμπεκιου με τίτλο «κατά των λαθρομεταναστών με χοιρινό και αλκοόλ» γνωρίζοντας ότι η κουλτούρα τους δεν το επιτρέπει.

Στο video οι δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Επιτροπή της Βουλής

Στρατευμένοι επαγγελματίες συκοφάντες και διαστρεβλωτές παρουσιάζουν τους ακροδεξιούς εθνικιστές "αγνούς ψήστες"

Στοιχισμένοι πίσω από την “Ομάδα Αλήθειας” της ΝΔ εδώ και λίγη ώρα όλοι οι στρατευμένοι επαγγελματίες συκοφάντες και διαστρεβλωτές επιχειρούν με πανομοιότυπα κείμενα σε ιστοσελίδες αλλά και στα κοινωνικά δίκτυα να παρουσιάσουν ακροδεξιούς εθνικιστές ως “αγνούς ψήστες”.

Μετά τους Κυρανάκη και Πλεύρη, έρχονται και αυτοί με τη σειρά τους να προσφέρουν κάλυψη στη ρατσιστικού τύπου δράση της εθνικιστικής οργάνωσης “Ενωμένοι Μακεδόνες”, ρίχνοντας με αυτόν τον τρόπο νερό στο μύλο της ακροδεξιάς ρητορείας.

Δυστυχώς γι' αυτούς, οι Έλληνες πολίτες μένουν πιστοί στις αξίες της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς και τοποθετούνται απέναντι σε όσους βλέπουν στο πρόσωπο των προσφύγων τον “εχθρό του έθνους”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL