Βίντεο και φωτογραφίες από τη δικογραφία της Χ.Α. συνεχίζουν να διαρρέουν εμφανίζοντας τον Ν. Μιχαλολιάκο να επαναλαμβάνει τα ψεύδη περί ανυπαρξίας νεκρών στο Πολυτεχνείο το 1973 και τον Ηλ. Κασιδιάρη να πυροβολεί με καραμπίνα μια πινακίδα στον δρόμο.
Ωστόσο, αναστάτωση φαίνεται να προκάλεσε στο ΓΕΣ η δημοσίευση της φωτογραφίας του αδελφού του Ηλ. Κασιδιάρη, Αλέξανδρου, που είναι αξιωματικός του στρατού και εμφανίζεται να χαιρετά ναζιστικά μαζί με ομάδα ομοϊδεατών του ενώ φέρει τατουάζ που γράφει Τσέτνικ. Σύμφωνα με πληροφορίες διατάχθηκε ΕΔΕ, ενώ κλήθηκε στην Αθήνα μέχρι να ολοκληρωθεί η εξέταση. Πριν από έναν χρόνο ο Αλ. Κασιδιάρης είχε πρωταγωνιστήσει σε επεισόδιο κατα το οποίο είχε τραβήξει όπλο εναντίον πολίτη σε κατάστημα πρόχειρου φαγητού στη Θεσσαλονίκη.
Ένταση επικράτησε χθες το απόγευμα μεταξύ αντιφασιστών και αστυνομίας στο νησί της Θάσου, στα εγκαίνια των γραφείων της Χ.Α. Έγινε χρήση χημικών, ενώ η αστυνομία δεν έκανε λόγο για προσαγωγές μέχρι αργά χθες.