Live τώρα    
Άνεργος ο υπεύθυνος για τους πυροβολισμούς στη Ρώμη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Άνεργος ο υπεύθυνος για τους πυροβολισμούς στη Ρώμη

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτομο που άνοιξε πυρ κατά δυο καραμπινιέρων που βρίσκονταν μπροστά από το κυβερνητικό μέγαρο Παλάτσο Κίτζι της Ρώμης, συνελήφθη, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

Η ιταλική τηλεόραση RAI μεταδίδει ότι το άτομο που πυροβόλησε φορούσε κουστούμι, έφτασε μπροστά στην είσοδο του κυβερνητικού μεγάρου και άρχισε να πυροβολεί κατά τον καραμπινιέρων. Στο έδαφος, βρέθηκαν επτά κάλυκες από φυσίγγια.

Ο συλληφθείς ειναι 44 χρονών, κατάγεται από την Καλαβρία και διαμένει κοντά στο Τορίνο.

Ένας από τους δυο καραμπινιέρους φέρεται να είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση, αλλά δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες σε σχέση με την κατάσταση της υγείας του.

Αμέσως μετά τη λήξη της ορκωμοσίας, οι είκοσι ένας υπουργοί της κυβέρνησης Λέττα μετέβησαν αμέσως στα μέγαρα των υπουργείων τους για την άμεση ανάληψη των καθηκόντων τους.

Η ιταλική αστυνομία, στο κέντρο της Ρώμης, είναι σε κατάσταση ύψιστης επιφυλακής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0