Live τώρα    
Φλαμπουράρης: Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ αποτελεί την κινητήρια δύναμη των αριστερών, δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμεων
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Φλαμπουράρης: Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ αποτελεί την κινητήρια δύναμη των αριστερών, δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμεων

Στη συνέντευξη του στην κυριακάτικη Realnews δηλώνει «όσες κι όσοι συμπαρατάσσονται σ’ αυτή την προσπάθεια, δεν μπορεί παρά να είναι καλοδεχούμενοι/ες και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να γίνουν περισσότεροι/ες».

Ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση για την επικείμενη άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας, και υποστηρίζει ότι «η προστασία πρέπει όχι μόνο να διατηρηθεί αλλά και να διευρυνθεί, με παράταση του υπάρχοντος νόμου και την αύξηση του εύρους των κριτηρίων του»

Αναφερόμενος στην επένδυση στο Ελληνικό, τονίζει σκωπτικά πως «Κάθε ημέρα που περνά, μου δίνεται η εντύπωση ότι το Ελληνικό εντάσσεται από το παράθυρο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων» αφού «το έργο προχωρά όσο το Ελληνικό Δημόσιο απεμπολεί δικαιώματα και αναλαμβάνει πρόσθετες υποχρεώσεις».

Τέλος, ο Αλέκος Φλαμπουράρης υπογραμμίζει τα αδιέξοδα της κυβερνητικής πολιτικής στο προσφυγικό «Η ΝΔ έσπειρε, ρατσισμό, ξενοφοβία, απανθρωπιά, και θερίζει άρνηση ακόμη και των στελεχών της στη διαχείριση του προσφυγικού –μεταναστευτικού» και προσθέτει πως «η κυβέρνηση δεν μπορεί να κρύψει τα καταστροφικά αποτελέσματα της πολιτικής της».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0