Με πολύ καλή διάθεση ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έφτασε στο Λαύριο για το καθιερωμένο γεύμα με τους δημοσιογράφους σε ψαροταβέρνα της περιοχής.
Τον πρωθυπουργό συνόδευαν οι συνεργάτες του στο Μέγαρο Μαξίμου, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Έφη Αχτσιόγλου και ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης. Παρόντες νυν βουλευτές και υποψήφιοι των εκλογών.
Ο πρωθυπουργός έπλεξε να κάνει το γεύμα στην Ανατολική Αττική που είναι η τρίτη περιφέρεια στην οποία θα είναι υποψήφιος και την οποία δεν πρόλαβε να επισκεφθεί κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκαν εγκάρδια πολίτες που έσπευσαν να τον χαιρετήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του.