Live τώρα    
Ντάισελμπλουμ: Ξεπερασμένη η έκθεση του ΔΝΤ, η Ελλάδα τα πηγαίνει πολύ καλύτερα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ντάισελμπλουμ: Ξεπερασμένη η έκθεση του ΔΝΤ, η Ελλάδα τα πηγαίνει πολύ καλύτερα

«Η Ελλάδα είναι σε καλύτερη κατάσταση απ’ ό,τι νομίζει το ΔΝΤ» υπογράμμισε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ στον απόηχο της συνεδρίασης του Ταμείου για την Ελλάδα.

Ο πρόεδρος του Eurogroup σημείωσε ότι η η ελληνική οικονομία συνεχίζει να βελτιώνεται, ενώ χαρακτήρισε την έκθεση του ΔΝΤ  «ξεπερασμένη» λόγω της πρόσφατης ελληνικής ανάπτυξης.

«Έμεινα έκπληκτος από τη σκληρότητα της έκθεσης του ΔΝΤ» ανέφερε ο Ολλανδός πολιτικός.

«Το ΔΝΤ εξακολουθεί να ζητά περισσότερες μεταρρυθμίσεις και μεγαλύτερη ελάφρυνση χρέους» συνέχισε ο επικεφαλής του Eurogroup. «Έχουμε ήδη προχωρήσει σε ορισμένη ελάφρυνση και αν απαιτηθεί επιπλέον και η Ελλάδα συνεχίσει σε εποικοδομητικό δρόμο, τότε θα κάνουμε περισσότερα» δήλωσε επίσης, σημειώνοντας ωστόσο ότι δεν βλέπει δυνατότητα κουρέματος του χρέους, αλλά μόνο το ενδεχόμενο ελάφρυνσης των όρων αποπληρωμής του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0