Επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από το βράδυ της Πέμπτης με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες πιθανώς να συνοδεύονται από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους.
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με δελτίο επιδείνωσης που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, θα επηρεαστούν:
- Από σήμερα το βράδυ μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής κατά διαστήματα τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική και κεντρική στερεά, η δυτική Πελοπόννησος και πιθανώς η Θεσσαλία.
- Την Παρασκευή και το Σάββατο πιθανώς πρόσκαιρα η δυτική και κεντρική Μακεδονία, η ανατολική Πελοπόννησος και η ανατολικοί στερεά.
- Από το βράδυ του Σαββάτου μέχρι και τις πρωινές ώρες της Κυριακής πιθανώς η ανατολική νησιωτική χώρα.