Live τώρα    
Κ. Μπάρκας: Η Ν.Δ. συντάσσεται με το ΔΝΤ, αλλάζει τη στάση της και ως προς το χρέος; (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κ. Μπάρκας: Η Ν.Δ. συντάσσεται με το ΔΝΤ, αλλάζει τη στάση της και ως προς το χρέος; (Video)

Κατερίνα Μπρέγιαννη

Στη σκιά των αποκαλύψεων από τα Wikileaks η αντιπαράθεση στα τηλεοπτικά πάνελ με τη Ν.Δ. να συντάσσεται με το ΔΝΤ, όπως φαίνεται ακόμα και στο θέμα του χρέους. "Καταπληκτική αλληλουχία" στη γραμμή της σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Μπάρκας στο Mega, απαντώντας στον αντιπρόεδρο της, Αδ. Γεωργιάδη. Έτσι, σήμερα η Ν.Δ. φαίνεται να ζητά αναδιάρθρωση του χρέους, τη στιγμή που ως τώρα υποστήριζε σθεναρά, ότι το χρέος είναι βιώσιμο.

https://www.youtube.com/embed/-XA5tdI9KxI

Σύμφωνα με όσα υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: «Η Ν.Δ. προχώρησε σε δυο σοβαρές παραδοχές, εκ του αντιπροέδρου της. Η Ν.Δ. ζητάει σήμερα την αναδιάρθρωση του, ενώ ο κ. Σαμαράς υποστήριζε ότι το χρέος είναι βιώσιμο. Επίσης συντάσσεται πλήρως με το ΔΝΤ. Οι συνομιλίες του κ. Τόμσεν λένε ότι την ελληνική κυβέρνηση την εξώθησαν σε πιστωτικό γεγονός τον Ιούλιο σε οικονομική ασφυξία, για να περάσουν κάποια πράγματα, που ήθελαν οι θεσμοί γιατί ήταν μια κυβέρνηση που διαπραγματεύτηκε και στιβαρά έδειξε την αντίθεση της απέναντι στα προηγούμενα προγράμματα. Ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι το πρόγραμμα σταμάτησε τον Ιούνιο και υπογράφηκε νέα συμφωνία, κάτι που η Ν.Δ. μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα, δεν παραδεχόταν».

Αναφορικά τέλος με τις υποκλοπές υπογράμμισε ότι «είναι πολύ επικίνδυνο να παίζουμε στην ιστορία της συνωμοσιολογίας ότι δήθεν παρακολουθούνται τα τηλέφωνα. Θα περίμενα από τη Ν.Δ. να είναι πιο σοβαρή στη διατύπωση τέτοιων προτάσεων».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0