Live τώρα    
Προφυλακίστηκε ο παιδοκτόνος
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Προφυλακίστηκε ο παιδοκτόνος

Θεσσαλονίκη:

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα χθες ο 47χρονος παιδοκτόνος αστυνομικός των ΜΑΤ, που την Τρίτη στραγγάλισε την επτάχρονη κόρη του και στη συνέχεια κάλεσε τους συναδέλφους του για να παραδοθεί παραδεχόμενος την αποτρόπαια πράξη του.

Ο παιδοκτόνος απολογήθηκε χθες στον ανακριτή για την κατηγορία ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες συνεχίζει να αρνείται να κάνει χρήση του δικαιώματός του για να εκπροσωπηθεί από δικηγόρο. Επίσης ζητάει να του γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, ενώ συγγενικά του πρόσωπα υποστηρίζουν ότι αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχικά προβλήματα. Ο ίδιος φέρεται αρχικά να υποστήριξε ότι στραγγάλισε την κόρη του επειδή έκανε φασαρία, ενώ οι γείτονες τον παρουσιάζουν ως ένα άτομο που συνεχώς έδειχνε «θυμωμένο» με όλους.

Συνεργασία με Πάντειο για τα ψυχοτεχνικά τεστ

Στο μεταξύ χθες ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γ. Πανούσης ερωτώμενος για την εξέταση αλλαγών σχετικά με τις ψυχοτεχνικές εξετάσεις των αστυνομικών δήλωσε: "Ήδη συνεννοήθηκα με το τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου και θα κάνω προγραμματική συμφωνία για τον επανέλεγχο με ειδικά ψυχοτεχνικά τεστ πολλών περιπτώσεων, έχουμε και εμείς ψυχολόγους στην αστυνομία".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0