Live τώρα    
«Blinding Lights» / Το τραγούδι που «σάρωσε» το Spotify
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

«Blinding Lights» / Το τραγούδι που «σάρωσε» το Spotify

Weeknd
EPA/JOSE SENA GOULAO

Το «Blinding Lights» του Weeknd έγινε το πρώτο τραγούδι που ξεπέρασε το όριο των 4 δισεκατομμυρίων streams στο Spotify, επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της εταιρείας στο Variety.

Το «Blinding Lights» σάρωσε και ξεπέρασε το το «Shape of You» του Εντ Σίραν που είχε έως τώρα τα περισσότερα streams όλων των εποχών στη μουσική υπηρεσία streaming.

Την ίδια στιγμή ο Weeknd εκθρόνισε την Τέιλορ Σουίφτ που ήταν η καλλιτέχνης με τα περισσότερα streams για το 2023.

Μάλιστα δύο τραγούδια του Weeknd βρίσκονται στο top 10: το τραγούδι του 2016 «Starboy» είναι στο Νο. 6, με σχεδόν 2,5 δισεκατομμύρια streams.

Σε ανακοίνωσή του ο Καναδός τραγουδιστής – τραγουδοποιός The Weeknd (το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Abel Tesfaye) είπε: «Δεν θα σταματήσω ποτέ να αισθάνομαι μετριοφροσύνη για οτιδήποτε δημιουργώ και φτάνει σε εκατομμύρια ανθρώπους, πόσο μάλλον δισεκατομμύρια!» Ο τραγουδιστής είπε ότι είναι ευγνώμων που αυτό το τραγούδι κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν ότι θέλουν να το ξανακούσουν.

O Weeknd είναι ο Νο. 1 καλλιτέχνης στο Spotify με 113,5 εκατομμύρια ακροατές σε μηνιαία βάση, καθώς πέρασε την Τέιλορ Σουίφτ, την τραγουδίστρια με τα περισσότερα streams στο Spotify το 2023, η οποία έχει 107,7 εκατομμύρια ακροατές τον μήνα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0