Live τώρα    
Ντάισελμπουμ: Η ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να υλοποιήσει τις υποσχέσεις της
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ντάισελμπουμ: Η ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να υλοποιήσει τις υποσχέσεις της

H Ελλάδα χρειάζεται την προστατευτική «ομπρέλα» του προγράμματος στήριξης, ενώ μένουν πολλά να γίνουν, υποστήριξε ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, σύμφωνα με το Bloomberg.

Εντείνοντας τις πιέσεις του προς την νέα ελληνική κυβέρνηση, πρόσθεσε ότι δεν έχουν γίνει πολλά μέχρι στιγμής και ότι μένει να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις. «Υπάρχει πολλή ρητορική στο εσωτερικό. Κέρδισαν τις εκλογές με πολλές υποσχέσεις τις οποίες δεν έχουν χρήματα να υλοποιήσουν», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Ντάισελμπλουμ χαρακτήρισε απολύτως αναληθή τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ελλάδα να χρειάζεται ένα τρίτο πακέτο στήριξης ύψους 30-50 δισ. ευρώ. «Αυτό που έχουμε πει είναι πως όταν το υφιστάμενο πρόγραμμα ολοκληρωθεί με μια καλή συνεργασία Ελλάδας-Ευρωζώνης και εάν η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη βοήθεια, είμαστε έτοιμοι να το κοιτάξουμε. Δεν έχουμε συζητήσει κάτι συγκεκριμένο και σίγουρα δεν γνωρίζω κάτι για τα ποσά», πρόσθεσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0