Live τώρα    
Θ. Πετράκος, Ηλ. Κουστοδημητρόπουλος στη Μεσσήνη / Θ. Πετράκος, Ηλ. Κουστοδημητρόπουλος: Μήνυμα ανατροπής Σαμαρά από τη Μεσσηνία
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θ. Πετράκος, Ηλ. Κουστοδημητρόπουλος στη Μεσσήνη / Θ. Πετράκος, Ηλ. Κουστοδημητρόπουλος: Μήνυμα ανατροπής Σαμαρά από τη Μεσσηνία

Στα χωριά της Μεσσήνης βρέθηκαν χθες οι υποψήφιοι βουλευτές Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος και Ηλίας Κουστοδημητρόπουλος. Επισκέφθηκαν τη Στέρνα, το Στρέφι, το Μάνεση, τα Διόδια και τον Αριστομένη του Δήμου Μεσσήνης και συζήτησαν με τους πολίτες την ανάγκη να δοθεί ισχυρότατη κοινοβουλευτική πλειοψηφία στον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου του 2015.

Οι υποψήφιοι βουλευτές τόνισαν ότι σήμερα οι τράπεζες κατάσχουν τις επιδοτήσεις ακόμη και για μη ληξιπρόθεσμα χρέη, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δεσμευθεί για την προστασία των αγροτών και των επιδοτήσεων που λαμβάνουν. Υπενθύμισαν ακόμη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύθηκε ότι θα δημιουργήσει τράπεζα ειδικού σκοπού για τη χρηματοδότηση του γεωργοκτηνοτροφικού τομέα.

«Η κυβέρνηση Σαμαρά, που έφερε τη φτώχεια και την εξαθλίωση ακόμα και εδώ, στη Μεσσηνία, πρέπει να ανατραπεί», τόνισε ο Θ. Πετράκος επισημαίνοντας ότι «ο Αντ. Σαμαράς επαναφέρει το πλαστό δίλημμα: ή εγώ ή η καταστροφή. Την απάντηση στο δίλημμα την ξέρετε καλά και είναι ότι η καταστροφή είναι η κυβέρνηση Σαμαρά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0