Να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του αναφορικά με την Προεδρία της Δημοκρατίας, επέλεξε ο Κωνσταντίνος Τασούλας απαντώντας στα όσα είπε νόημα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χρήστος Γιαννούλης απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της Βουλής.
Ο Χρ. Γιαννούλης, καλωσορίζοντας τον Κ. Τααούλα στην αίθουσα της Βουλής σημείωσε ότι «μόλις μπήκε και ο Πρόεδρος της Βουλής ο κ. Τασούλας και του εύχομαι ίσως αύριο να είναι με κάποια άλλη ιδιότητα παριστάμενος, αύριο-μεθαύριο σε αυτή την αίθουσα».
«Την ίδια θα έχω και αύριο» απάντησε εκτός μικροφώνου κ. Τασούλας, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να επιμένει: «Μεθαύριο;». «Με την ίδια» ανταπάντησε ο ΠτΒ.
«Και μεθαύριο;» επανήλθε ο Χρ. Γιαννούλης, «και αντιμεθαύριο» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Τασούλας, ολοκληρώνοντας τη σύντομη στιχομυθία.
Υπενθυμίζεται ότι αύριο (15/1) στις 11:30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο για να ενημερώσει, την Κατερίνα Σακελλαροπούλου ότι δεν αποτελέσει επιλογή του για δεύτερη θητεία στην Προεδρία της Δημοκρατίας.
