Σε ισχύ βρίσκεται από χθες και για δύο μήνες η δυνατότητα των πελατών της ΔΕΗ με οφειλές έως 500 ευρώ να ζητήσουν αναστολή πληρωμής για έναν χρόνο.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για πρωτοβουλία της ΔΕΗ που αφορά πελάτες της οι οποίοι έως 28.2.2017 όφειλαν μέχρι 500 ευρώ και μπορούν να ζητήσουν αναστολή πληρωμής του ποσού αυτού για ένα έτος και να κερδίσουν έκπτωση 10% στους τρέχοντες λογαριασμούς που θα εκδοθούν στο εξής. Μόνη προϋπόθεση οι τρέχοντες λογαριασμοί να εξοφλούνται μέχρι και την ημερομηνία λήξης τους.
Από τη ρύθμιση αυτή εξαιρούνται οι πελάτες με ειδικά εκπτωτικά τιμολόγια (Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο, Τιμολόγιο Υπηρεσιών Αλληλεγγύης και Αγροτικό), καθώς απολαμβάνουν άλλων ευνοϊκών ρυθμίσεων.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν σχετική αίτηση στο 11770 ή σε οποιοδήποτε κατάστημα ΔΕΗ από 1.3.2017 μέχρι και 30.4.2017.