Live τώρα    
Κάλεσμα Σάλλα για επενδύσεις στην Ελλάδα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κάλεσμα Σάλλα για επενδύσεις στην Ελλάδα

Κάλεσμα στους επενδυτές να επιλέξουν την Ελλάδα απευθύνει με συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα "Handelsblatt" ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς Μιχάλης Σάλλας.

Όπως μετέδωσε η Deutsche Welle, ο κ. Σάλλας λέει χαρακτηριστικά «Επενδύστε στην Ελλάδα. Σε πείσμα των επικριτών: Υπάρχουν καλές επιχειρηματικές ευκαιρίες».

Ο επικεφαλής της Τράπεζας Πειραιώς κάνει ειδική αναφορά και στη Γερμανία, σημειώνοντας ότι έχει κάνει ήδη παρά πολλά για την Ελλάδα στην κρίση.

«Η Γερμανία συμβάλλει με το μεγαλύτερο ποσοστό στο πρόγραμμα στήριξης. Εδώ και πολύ καιρό συνεργαζόμαστε στενά με πολλές γερμανικές επιχειρήσεις, όπως οι Φράπορτ, Λιντλ, Χόχτιφ, Τούι, Μπάιερσντορφ. Εάν μπορώ να εκφράσω μια επιθυμία: Επενδύστε στην Ελλάδα! Σε πείσμα των επικριτών: Υπάρχουν καλές επιχειρηματικές ευκαιρίες», αναφέρει ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0