Live τώρα    
Απόφαση καθορισμού αρμοδιοτήτων των μελών του Δ.Σ. / Υπερεξουσίες σε πρόεδρο και αναπληρωτή της ΝΕΡΙΤ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Απόφαση καθορισμού αρμοδιοτήτων των μελών του Δ.Σ. / Υπερεξουσίες σε πρόεδρο και αναπληρωτή της ΝΕΡΙΤ

Υπερεξουσίες στο δίδυμο προέδρου - αναπληρωτή προέδρου της ΝΕΡΙΤ εκχωρεί με απόφασή του το Δ.Σ. της εταιρείας, σε συνεδρίαση στην οποία καθόρισε τις αρμοδιότητες των μελών του. Δικαίωμα υπογραφής έχουν ο Αντ. Μακρυδημήτρης και ο Ρ. Μορώνης από κοινού για την έγκριση πληρωμών για ποσά που φτάνουν μέχρι και τις 200.000 ευρώ.

Όπως προκύπτει από το πρακτικό του Δ.Σ. της ΝΕΡΙΤ, ο πρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος Αντώνης Μακρυδημήτρης, από κοινού με τον αναπληρωτή του Ροδόλφο Μορώνη, εξουσιοδοτούνται να υπογράφουν από κοινού,να εγκρίνουν δαπάνες, να προβαίνουν σε πληρωμές και πάσης φύσεως συναλλαγές για ποσά έως 200.000 ευρώ. Οι δύο από κοινού εξουσιοδοτούνται επίσης για το ίδιο ύψος ποσού να συνάπτουν συμβάσεις προμηθειών, υπηρεσιών και μελετών, να προχωρούν σε έγκριση σκοπιμότητας διαγωνιστικής διαδικασίας, να υπογράφουν συναλλαγές και πληρωμές σε τρίτους. Το ποσό των 200.000 ευρώ θεωρείται πολύ υψηλό για να μην περνάει από το Δ.Σ. η έγκριση πληρωμής του.

Σε πρόεδρο και αναπληρωτή ανατίθεται και ο τομέας του προγράμματος, για συμβάσεις, δαπάνες, αναθέσεις, προμήθειες προγράμματος, μέχρι και 200.000 ευρώ, η πληρωμή των οποίων δεν θα περνάει από το Δ.Σ. της ΝΕΡΙΤ.

Ο πρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος εξουσιοδοτείται να υπογράφει μόνος για όλα τα παραπάνω για ποσά έως 60.000 ευρώ. Πλέον των αρμοδιοτήτων που αναφέρονται στον ιδρυτικό νόμο της ΝΕΡΙΤ επίσης μπορεί να διορίζει τους δικηγόρους της εταιρείας, να συγκροτεί Επιτροπές Αξιολόγησης και παραλαβής.

Στον αναπληρωτή πρόεδρο - διευθύνοντα σύμβουλο Ροδόλφο Μορώνη ανατίθεται ο τομέας του προγράμματος. Μπορεί να υπογράφει συμβάσεις, δαπάνες, αναθέσεις, προμήθειες, μέχρι του ποσού των 60.000 ευρώ. Αναπληρώνει τον πρόεδρο - διευθύνοντα σύμβουλο σε περίπτωση απουσίας, κωλύματος ή παραίτησης.

Ο Θ. Καρούνος, μέλος του Δ.Σ., αναλαμβάνει θέματα Νέων Μέσων, ενώ ο γενικός διευθυντής Τεχνολογίας Α. Κοντιζάς από κοινού με τον γενικό διευθυντή Περιεχομένου Β. Θωμόπουλο αποκτούν δικαίωμα υπογραφής για τεχνικές διευκολύνσεις έως 20.000 ευρώ.

Α.Γ.Ν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0