Live τώρα    
Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: / Επώνυμες συλλήψεις για χρέη στο ΙΚΑ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: / Επώνυμες συλλήψεις για χρέη στο ΙΚΑ

Τέσσερις συλλήψεις γνωστών ονομάτων είχαμε χθες για χρέη στο Δημόσιο. Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» στο ΙΚΑ, ύψους 1.536.814,64 ευρώ, για το χρονικό διάστημα από την 1η Ιουλίου ώς τις 31 Αυγούστου 2013, οι Αλέξανδρος Παπαδημητρίου και Ανδρέας Μαρτίνης καθώς τότε ήταν αντίστοιχα πρόεδρος και αντιπρόεδρος του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Για χρέη στο Δημόσιο συνελήφθη και ο εφοπλιστής Αλέξανδρος Αγούδημος. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, τα χρέη του στο ΙΚΑ ξεπερνούν τις 442.000 ευρώ και οι οφειλές ΦΠΑ τις 739.000 ευρώ.

Στη Θεσσαλονίκη, συνελήφθη ο πρόεδρος του ΚΘΒΕ Γ. Βούρος. Σύμφωνα με την αστυνομία, το ύψος οφειλής στο ΙΚΑ ανέρχεται στις 250.510,55 ευρώ, για το χρονικό διάστημα από 01-11-2013 έως 30-11-2013.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0