Live τώρα    
Meteo - Κακοκαιρία «Byron» / Ξεπέρασε τα 260mm το ύψος βροχής στην Αττική - Στο Νεοχώρι Χαλκιδικής το μεγαλύτερο ύψος
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Meteo - Κακοκαιρία «Byron» / Ξεπέρασε τα 260mm το ύψος βροχής στην Αττική - Στο Νεοχώρι Χαλκιδικής το μεγαλύτερο ύψος

H κακοκαιρία «Byron» στο Παλαιό Φάληρο
(INTIME NEWS/ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ)

Πάνω από 200 χιλιοστά βροχής κατέγραψαν πέντε περιοχές της Ελλάδας, ανάμεσά τους και η Βλυχάδα Αττικής, από τις 4 Δεκεμβρίου 2025 έως σήμερα το πρωί, ημέρες που τη χώρα μας έπληξε η κακοκαιρία «Byron», σύμφωνα με το δίκτυο σταθμών του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Ειδικότερα, όπως αποτυπώνεται σε χάρτη του ΕΑΑ/ meteo πέντε σταθμοί, κατέγραψαν πάνω από 200 χιλιοστά, μέσα σε αυτούς και η Βλυχάδα Αττικής με 265 χιλιοστά βροχής, ενώ το μεγαλύτερο ύψος σημειώθηκε στο Νεοχώρι Χαλκιδικής (278 χιλιοστά).

Επιπλέον, όπως φαίνεται χαρακτηριστικά στον παρακάτω χάρτη, σύμφωνα με το δίκτυο σταθμών του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το ύψος βροχής ξεπέρασε τα 100 χιλιοστά σε 110 σταθμούς, τα 80 χιλιοστά σε 179 σταθμούς και τα 60 χιλιοστά σε 266 σταθμούς.

Χάρτης του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr με τον συνολικό υετό 3 ημερών (4/12-6/12 έως τις 9.00)
(meteo.gr/Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0