Live τώρα    
Εγκατάλειψη βρέφους / Συνελήφθη γυναίκα – Στο Παίδων το νεογέννητο που βρέθηκε σε καρότσι σούπερ μάρκετ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εγκατάλειψη βρέφους / Συνελήφθη γυναίκα – Στο Παίδων το νεογέννητο που βρέθηκε σε καρότσι σούπερ μάρκετ

μωρό παιδί άρρωστο
(freepik.com)

Πολλά είναι τα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση εγκατάλειψης βρέφους μόλις 30 ημερών, που εντοπίστηκε μέσα σε καρότσι σούπερ μάρκετ κοντά στην Ακρόπολη.

Στη σύλληψη της φερόμενης ως μητέρας του βρέφους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, προχώρησε η ΕΛΑΣ. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, Πέμπτη (4/9) ενώπιον του εισαγγελέα.

Η γυναίκα, που δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί αν είναι πράγματι η μητέρα του βρέφους, πήγε σε Αστυνομικό Τμήμα των Καμινίων και κατήγγειλε ότι άγνωστος άνδρας της άρπαξε το παιδί μέσα από τα χέρια ενώ ψώνιζε σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή της Ακρόπολης.

Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ενώ το μωρό χάθηκε στην Ακρόπολη η αρπαγή του αναφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα στην περιοχή των Καμινίων.

Υπενθυμίζεται ότι το μωρό εντοπίστηκε λίγο μετά τις 20:00 χθες Τετάρτη (3/9) από μία 54χρονη γυναίκα μέσα σε ένα καρότσι σούπερ μάρκετ, σε πάρκο επί της λεωφόρου Καλλιρόης. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η αστυνομία αναζητά υλικό από κάμερες ασφαλείας τόσο από το σούπερ μάρκετ όσο και από το πάρκο για να δουν ποιος άφησε το βρέφος στο σημείο.

Το βρέφος έχει μεταφερεθεί στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0