Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.2°C16.8°C
3 BF 67%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.6°C18.3°C
1 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.8°C17.7°C
3 BF 59%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.6°C17.8°C
4 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
11.9°C14.5°C
0 BF 82%
Βέροια - Πατρίδα / «Το αυτοκίνητο χτύπησε τις δύο γυναίκες και τις εκσφενδόνισε τουλάχιστον 10-15 μέτρα»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βέροια - Πατρίδα / «Το αυτοκίνητο χτύπησε τις δύο γυναίκες και τις εκσφενδόνισε τουλάχιστον 10-15 μέτρα»

Παπούτσια και λουλούδια αφημένα στο σημείο του τροχαίο στη Βέροια
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΣΙΔΗΣ / EUROKINISSI

Συγκλονίζει κάτοικος της Πατρίδας Βέροιας, για το θανατηφόρο τροχαίο, με θύματα μια 68χρονη και μια 20χρονη γυναίκα, που σημειώθηκε όταν όχημα έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως είπε ο Αντώνης Καγκελίδης, ο δυνατός ήχος που προκλήθηκε από το τροχαίο, αναστάτωσε ολόκληρο το χωριό. «Η στάση που έγινε το τραγικό δυστύχημα, βρίσκεται στην εθνική οδό Βέροιας – Νάουσας, στο ρεύμα προς την Βέροια, απέναντι ακριβώς από το γήπεδο του χωριού μας. Οι δύο γυναίκες περίμεναν το λεωφορείο. Το ΙΧ αυτοκίνητο είχε κατεύθυνση προς τη Νάουσα αλλά ξαφνικά πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε επάνω στη στάση. Χτύπησε τις δύο γυναίκες και τις εκσφενδόνισε τουλάχιστον 10-15 μέτρα μακριά. Τις πέταξε μέσα στην αυλή ενός παρακείμενου σπιτιού», είπε στο ethnos.gr ο κ. Καγκελίδης.

Σύμφωνα με τον ίδιο ίδιο, έφτασαν άμεσα στο σημείο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Εντόπισαν αρχικά τη νεαρή γυναίκα αλλά περίοικος τους είπε ότι υπάρχει και δεύτερη γυναίκα χτυπημένη, λίγο πιο πέρα από την πρώτη. «Μετά το τροχαίο ο οδηγός του αυτοκινήτου είπε ότι ζαλίστηκε και έχασε τον έλεγχο του οχήματός του. Μάθαμε ότι η 68χρονη συγχωριανή μας έφυγε γρήγορα από τη ζωή, όμως, για τη νεαρή γυναίκα πιστεύαμε ότι ζει και ότι από το δυστύχημα θα χάσει το πόδι της. Δυστυχώς, όμως, τα νέα δεν είναι ευχάριστα ούτε και για εκείνη», πρόσθεσε ο κ. Καγκελίδης.

«Το λεωφορείο απείχε λίγα μέτρα από τη στάση, τη στιγμή που έγινε το μοιραίο δυστύχημα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα να έχανε τον έλεγχο ο οδηγός του αυτοκινήτου, θα έπεφτε επάνω στο λεωφορείο και οι δύο συγχωριανές μας τώρα κατά πάσα πιθανότητα θα ζούσαν» είπε ακόμα ο κάτοικος της περιοχής. 

Μιλώντας στον Alpha ο πρόεδρος του χωριού έκανε λόγο για «μια μαύρη μέρα για το χωριό μας», με τον ίδιο να συμπληρώνει ότι «αυτός ο δρόμος είναι επικίνδυνος, τρέχουν πολύ. Προσπαθούμε να βάλουμε κάποιο φανάρι. Ψάχναμε την κυρία (σ.σ. Την 68χρονη) και ήταν στα 25 μέτρα. Έφυγε πάνω από τα κάγκελα, πέρασε την πέργκολα και έπεσε 25 μέτρα μακριά».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, σε βάρος του 64χρονου οδηγού Ι.Χ.Ε. οχήματος, το οποίο έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου, σχηματίστηκε δικογραφία. «Σήμερα (1 Απριλίου 2024) και ώρα 09:40 περίπου, στο 6ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Βέροιας - Σκύδρας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 64χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου και παρέσυρε 68χρονη ημεδαπή γυναίκα και 20χρονη αλλοδαπή γυναίκα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους. Ο 64χρονος οδηγός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίζεται σχετική δικογραφία. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL