Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
21 °C
19.9°C22.3°C
4 BF 35%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
17.7°C21.6°C
1 BF 50%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
19.4°C23.7°C
2 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.8°C21.5°C
3 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.9°C20.2°C
0 BF 52%
Αράχωβα - Θάνατος Όλιβερ / Εντός της εβδομάδας αποκαλύπτεται ο δράστης «φάντασμα» στη δικογραφία
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αράχωβα - Θάνατος Όλιβερ / Εντός της εβδομάδας αποκαλύπτεται ο δράστης «φάντασμα» στη δικογραφία

Το χάσκι Όλιβερ

Οι επόμενες ημέρες αναμένεται να φέρουν στο προσκήνιο το πρόσωπο που διώκεται από την Δικαιοσύνη σε σχέση με τον θάνατο του Όλιβερ στην Αράχωβα, όπως είπαν μιλώντας στο Mega ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη του Όλιβερ Αντώνης Ζαπάντης και η επικεφαλής της Πανελλήνιας Ομάδας για την κακοποίηση των ζώων Μάρθα Πουλτίδου.

Η κα Πουλτίδου εκτίμησε ότι «τελικά προφανώς και δεν υπήρχε αγέλη, προφανώς και δεν κατασπαράχθηκε ο Όλιβερ από αγέλη σκύλων. Εμείς από την πρώτη στιγμή ήμασταν πεπεισμένοι ότι ήταν ανθρώπινη παρέμβαση, ότι το ζώο έχει δολοφονηθεί, από έναν άνθρωπο. Δεν πέρασε το σενάριο της αγέλης, δεν υπήρχε καμία περίπτωση εμείς να το δεχθούμε. Εγώ από την πρώτη στιγμή μιλούσα για συγκάλυψη, για την προσπάθεια να κλείσει η υπόθεση».

«Προφανώς, για να ασκηθεί ποινική δίωξη κατά συγκεκριμένου ατόμου, σημαίνει ότι υπάρχει δράστης», σημείωσε η ίδια. 

Ωστόσο, το ποιος διώκεται «δεν το γνωρίζουμε. Εγώ γνωρίζω ότι έχει ασκηθεί δίωξη, από την προηγούμενη Παρασκευή, όχι αυτή που πέρασε (σ.τ.σ. εννοεί την Παρασκευή 8 Μαρτίου) ... να πάμε να πάρουμε αντίγραφα» της δικογραφίας».

Μάλιστα, όπως είπε, «τελικά, εξ όσων είδαμε, η ανακρίτρια δεν τον έχει καλέσει για να απολογηθεί. Οπότε είμαστε σε αναμονή».

Ο κ. Ζαπάντης είπε ότι «η δικογραφία βρίσκεται ακόμη στον ανακριτή. Προέρχεται από αστυνομική προανάκριση. Επομένως όλη η διαδικασία, προγενέστερη και παρούσα, είναι μυστικές. Μέχρι να κληθεί ο κατηγορούμενος ή μέχρι να απολογηθεί, εμείς δεν έχουμε πρόσβαση στην δικογραφία. Όποιος έχει κάνει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας έχει δικαίωμα να λάβει αντίγραφα».

«Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην υπόθεση. Αυτή τη στιγμή είναι σε κομβικό, κρίσιμο σημείο. Αναμένουμε τις ενέργειες της κας Ανακρίτριας προκειμένου να βρεθεί η ουσιαστική αλήθεια», τόνισε ο δικηγόρος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL