Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.5°C21.3°C
2 BF 49%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.1°C22.5°C
1 BF 62%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
19.0°C19.9°C
3 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.7°C19.3°C
4 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.4°C18.9°C
2 BF 59%
Βριλήσσια / Βίντεο από τον απεγκλωβισμό των δύο νεαρών που έσβησαν στην άσφαλτο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βριλήσσια / Βίντεο από τον απεγκλωβισμό των δύο νεαρών που έσβησαν στην άσφαλτο

Τροχαίο Βριλήσσια
SCREENSHOT/MEGA

Ανέβασαν πανό και άφησαν από ένα λευκό τριαντάφυλλο οι φίλοι της Παναγιώτας και του Γιάννη, των νεαρών που έσβησαν στην άσφαλτο μετά από τροχαίο δυστύχημα στα Βριλήσσια, επί της οδού Αναπαύσεως. 

«Παναγιώτα και Γιάννη», έγραφε το πανό, «καλό παράδεισο. Θα είστε πάντα στην καρδιά μας». Η παρέα του 18χρονου οδηγού και της 17χρονης συνοδηγού του επισκέφτηκε το σημείο του τραγικού δυστυχήματος κάποιες ώρες μετά το συμβάν, αφήνοντας λουλούδια.

Τραγική ειρωνεία, όπως είπαν οι φίλοι που συγκεντρώθηκαν στην οδό Αναπαύσεως, ήταν πως μία εβδομάδα πριν ο 18χρονος είχε γιορτάσει τα γενέθλιά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βίντεο που φέρνει το Mega στο φως της δημοσιότητας, μεταδίδει πλάνα από το διαλυμένο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο νέοι άνθρωποι, αλλά και από την επιχείρηση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους, μετά το μοιραίο δυστύχημα. 

Όπως είχε περιγράψει αυτόπτης μάρτυρας, το αυτοκίνητο έσπασε σχεδόν στα δύο, ενώ το θέαμα ήταν σοκαριστικό από την πρώτη ματιά. Σύμφωνα δε με το ρεπορτάζ του Mega, ο θάνατος ήταν ακαριαίος για τα δύο νεαρά άτομα. 

Πρόκειται για έναν δρόμο στον οποίο καταγράφονται τροχαία ατυχήματα συχνά, λόγω της αυξημένης ταχύτητας που αναπτύσσουν οι οδηγοί. 

Υπενθυμίζεται ότι το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα των Χριστουγέννων, όταν ο 18χρονος οδηγός που κινούν επί της οδού Αναπαύσεως έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε διαχωριστική νησίδα, καταλήγοντας έπειτα μέσα σε μάντρα, ενώ δεν έχει διαπιστωθεί η χρήση ζώνης από τους δύο νεαρούς επιβάτες. 
 


 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL