Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
16.4°C22.4°C
2 BF 72%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
15.6°C19.8°C
1 BF 77%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C22.6°C
4 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.8°C21.1°C
1 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.0°C
0 BF 82%
Στάθης Παναγιωτόπουλος / Διεκόπη μετά την απολογία του η δίκη για την υπόθεση revenge porn
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Στάθης Παναγιωτόπουλος / Διεκόπη μετά την απολογία του η δίκη για την υπόθεση revenge porn

Παναγιωτόπουλος
ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

Διεκόπη για την ερχόμενη Δευτέρα η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου, στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων, ο οποίος κατηγορείται για δημοσιοποίηση υλικού με προσωπικές στιγμές πρώην συντρόφου του, μέσω του διαδικτύου, κατ' εξακολούθηση.

Σημειώνεται ότι η δίκη διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, μετά από αίτημα από την πλευρά της καταγγέλλουσας, το οποίο και έγινε δεκτό. Σύμφωνα με πληροφορίες η δίκη διεκόπη μετά την εξέταση της καταγγέλλουσας, η οποία επανέλαβε τις καταγγελίες της, ενώ απολογήθηκε και ο κατηγορούμενος. 

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό του συνηγόρου υπεράσπισής του, ο πρώην τηλεπαρουσιαστής αποδέχεται την πράξη του, τονίζοντας ότι δεν ενήργησε με σκοπό να επιφέρει βλάβη στην παθούσα, ενώ υποστήριξε ότι επρόκειτο για «πάθος», προϊόν διαπιστωμένης ψυχικής νόσου.

Υπενθυμίζεται ότι για την παραπάνω υπόθεση ο ίδιος είχε καταδικαστεί πέρσι τον Φεβρουάριο σε φυλάκιση 5 ετών, με 3ετή αναστολή, και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ. Κατά της απόφασης όμως ασκήθηκε έφεση, μεταξύ άλλων από τον εισαγγελέα, με το σκεπτικό ότι η υπόθεση θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και άρα να παραπεμφθεί σε ανώτερο δικαστήριο, όπως κι έγινε.

Σε βάρος του ίδιου κατηγορούμενου εκκρεμούν άλλες δύο υποθέσεις με ανάλογο ποινικό περιεχόμενο για τις οποίες διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL