Live τώρα    
27°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
27 °C
24.2°C29.7°C
2 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
20.8°C25.7°C
2 BF 62%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
26 °C
25.5°C31.5°C
2 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.8°C26.0°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.9°C24.6°C
2 BF 57%
Ιωάννινα – Θάνατος 20χρονης / Σήμερα η νεκροψία της φοιτήτριας – Απαντήσεις ζητά η οικογένεια
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ιωάννινα – Θάνατος 20χρονης / Σήμερα η νεκροψία της φοιτήτριας – Απαντήσεις ζητά η οικογένεια

Ιωάννινα
(EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ)

Απαντήσεις για το πώς έφυγε από τη ζωή το παιδί τους, που εισήχθη στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο των Ιωαννίνων με αμυγδαλίτιδα και κατέληξε από ανακοπή, περιμένει η οικογένεια της 20χρονης Εύης. Σήμερα Παρασκευή θα γίνει η νεκροψία-νεκροτομή από το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου στα Ιωάννινα, η οποία αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο της φοιτήτριας.

Ο θάνατος της 20χρονης από τη Χίο, που σπούδαζε στα Γιάννενα, έχει συγκλονίσει. Προκαταρκτική έρευνα για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια διέταξε η Εισαγγελία Ιωαννίνων. Όπως γράφει το epiruspost.gr, η έρευνα διετάχθη μετά την κατάθεση στην Εισαγγελία των στοιχείων που προέκυψαν από την έρευνα που έκανε το Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων.

Ταυτόχρονα, με εντολή της 6ης ΥΠΕ διενεργείται κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα. Στο πλαίσιο αυτό καταθέτουν γιατροί και άλλο προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

«Είμαστε σε διαδικασία ερεύνης, η οποία προφανώς θα είναι ενδελεχής» τόνισε στο Action24 ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης.

Συντετριμμένος ο πατέρας της Εύης μίλησε χθες στον Alpha. «Κι εμείς ακόμα δε γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη, ούτε οι ίδιοι οι γιατροί ξέρουν. Αν ήξεραν, ενδεχομένως να το είχαν σώσει το παιδί». Όπως είπε, εννιά μέρες νοσηλευόταν η 20χρονη στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων χωρίς να ξέρουν τι συμβαίνει, με τον γιατρό να περιμένει και ο ίδιος το πόρισμα της νεκροψίας. «Μας καθησύχαζαν για την υγεία της, ότι δεν κινδυνεύει, ότι το ψάχνουν, θα της δώσουν διπλές αντιβιώσεις… Αλλά “μην αγχώνεστε”», έλεγαν στην οικογένεια, όπως εξηγεί ο πατέρας της 20χρονης.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL