Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
21.7°C25.1°C
3 BF 35%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Θύελλα
21 °C
19.3°C24.1°C
2 BF 56%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
22 °C
21.6°C23.2°C
3 BF 58%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.0°C
4 BF 47%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
24 °C
22.4°C23.9°C
0 BF 33%
Bullying / Με ιδιαίτερη προσοχή εξετάζει η αστυνομία την καταγγελία της 7χρονης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Bullying / Με ιδιαίτερη προσοχή εξετάζει η αστυνομία την καταγγελία της 7χρονης

ΠΑΙΔΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΙΑ
pixabay

Με ιδιαίτερη προσοχή αλλά και προβληματισμό αντιμετωπίζεται από την ΕΛΑΣ η σοκαριστική καταγγελία ότι 7χρονη μαθήτρια της πρώτης δημοτικού βρέθηκε «δεμένη και φιμωμένη με ταινία στο στόμα» στις τουαλέτες του σχολείου της στα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, στην κατάθεσή του παρουσία ειδικού παιδοψυχολόγου στην αστυνομία, στην οποία προσήλθε με τη μητέρα του, το παιδί φέρεται να άλλαξε την αρχική περιγραφή και να υπέπεσε σε αντιφάσεις. Την ίδια ώρα, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ δεν βρέθηκαν οι ταινίες με τις οποίες φιμώθηκε η 7χρονη, όπως η ίδια ισχυρίστηκε, στο σημείο που το κορίτσι υπέδειξε ότι τις πέταξε.

Έτσι, οι αρχές εξετάζουν τώρα το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα μέσα στο σχολικό ή οικογενειακό περιβάλλον του και να θέλησε με αυτόν τον τρόπο το 7χρονο κοριτσάκι να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του, ενδεχομένως τους φόβους του.

Πάντως, θα ληφθούν καταθέσεις και από το σχολικό περιβάλλον, από το διευθυντή και τους δασκάλους του σχολείου αλλά και από το οικογενειακό περιβάλλον για να δουν τι ακριβώς έχει συμβεί.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL